Spunea Promoteu intr-un thread ca i s-a parut foarte ok un studiu de caz pe unul din proiectele mele acum ceva timp iar acum vin sa va cer pareri despre un alt proiect de-al meu, un site cu stiri auto, in engleza.
Site-ul este Carsroute.com. Are ceva vechime, are si traffic decent, ca si seo apare pe primele 1-2 pagini in Google.com pentru majoritatea titlurilor de la articole iar articolele noi sunt indexate destul de ok si rapid. Site-ul primeste aproape in fiecare zi 5-10 articole unice, de calitate. Daca mai aveti niste sugestii legate de SEO on page sunt dispus sa le ascult.
La capitolul design vreau ceva mai multe reactii. Am tot schimbat una alta pe la site sa ajunga cat mai modern si cat mai placut ochiului iar pana acum reactiile au variat de la "Super" pana la "ok, dar parca ii lipseste ceva".
Ce v-ar placea sa gasiti pe un site cu stiri auto care se vrea a fi cat mai pro si trebuie sa devina o autoritate in domeniu in timp?

Răspunde cu citat

mărimea hompage este foarte mare (762.832 bytes) care se încarcă greu. Marime maximă: 100 Kbytes