Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: CarsRoute

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

@ Butcher - Acum lucram la diminuarea numarului de erori. Niciodata nu am dat importanta validarii W3C dpdv seo si toate site-urile mele au mers bine mersi cu ceva erori. O sa incercam totusi sa le reducem la un sub 50.

@ domnualin - chiar o sa optam pentru varianta aia pe viitor numai acum lucram la automatizarea pluginului. Le-am putea adauga manual in pozitiile respective dar ne-ar da ceva batai de cap. Dupa ce terminam customizarea unui plugin de adsense automat o sa apara exact asa reclamele. Nu e graba, probabil pana la finalul anului va fi asa.

@ hobart - dimensiunea paginii e codul HTML nu e interesul meu sa am 1,5% densitate pe cuvintele cheie respective, interesul meu e sa iau traffic pe fiecare articol in pagina, dupa titlul si variatiile titlului de la articole.

Thanks for your suggestions.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Butcher Vezi Post
    @hobart: din punct de vedere SEO marimea paginii = marimea html-ului

"Image size is irrelevant to how a page performs in search results: images are collected and indexed separately. The size in kb next to results is purely the HTML size, and even google AdWords only measured the HTML download time the last time I checked."
    Caffeine deja e activat pe un datacenter si urmeaza sa fie implementat pe toate, asa ca mai avem 1-2 luni pana cand marimea totala a siteului o sa conteze dpdv SEO, pentru ca era ilogic sa conteze doat HTML-ul. Siteul trebuie optimizat pentru userul norml, nu pentru Google, iar Google e constient de asta, asa ca e normal ca un site cu HTML de 2KB si imagini + flash de 20MB sa nu rankeze bine pentru ca vizitatorii ar iesi din cauza timpului exagerat de lung de incarcare.

In plus, marimea paginii influienteaza enorm bounce rate-ul, asa ca trebuie luat in considerare, pentru ca degeaba ai vizitatori, daca intra pe site si ies imediat.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Sandossu Vezi Post
    In plus, marimea paginii influienteaza enorm bounce rate-ul, asa ca trebuie luat in considerare, pentru ca degeaba ai vizitatori, daca intra pe site si ies imediat.
    Sunt curios daca nu vor face si "render time-ul"( = de cand s-a downlodat continutul pana in momentul in care s-a afisat pe browser tot ). Pentru unele site-uri .. nu stiu cam cat la suta ... nu pot sa imi dau cu parerea .. dupa ce se incarca tot .. mai dureaza de la jumate de secunda la cateva secunde bune pana cand se afiseaza tot in browser .
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Mai dau si eu un "up" la threadul asta pentru ca mai vreau niste opinii despre pozitionarea ad-urilor, design si ceva pareri despre o problema.

Site-ul are acum putin peste 3 mii unici pe zi, e updatat constant, primeste linkuri naturale din cand in cand de la site-urile cu mare autoritate in domeniu, pentru titlurile posturilor e de obicei pe prima pagina, maxim pe a 2-a in Google.com si... cu toate astea, de cateva luni bune trafficul stagneaza, nu creste, nu scade, ramane FIX la suma asta, in ciuda faptului ca s-au adaugat sute de articole de atunci. Niste pareri?

Thanks.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Nu uita ca in ultimele luni, traficul tuturor a scazut (vara). Daca la tine a stagnat, inseamna ca a "crescut".
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am si eu un blog auto si creste foarte incet, dar e din cauza ca articolele astea se cauta de obicei doar o perioada scurta ( cand apare o anumita masina ). Apoi traficul pe articolele mai vechi scade foarte mult.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •