salutare,
ce site-uri/blog-uri/forum-uri cititi/urmariti in domeniul seo/marketing/social ?
am cautat pe forum dar nu am gasit o lista cu site-uri care sa te tina la curent cu noutatile din domeniu.
salutare,
ce site-uri/blog-uri/forum-uri cititi/urmariti in domeniul seo/marketing/social ?
am cautat pe forum dar nu am gasit o lista cu site-uri care sa te tina la curent cu noutatile din domeniu.
moz, searchengineland, seosherpa, quiqsprout, mashable, searchenginejournal sunt cateva pe care ti le recomand cu drag.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Matthew Woodward,Neil Patel, bhw, moz ..
Eu folosesc des: searchenginewatch si thesempost
Reddit si SEroundtable
Blackhatworld
La cele scrise mai sus as mai adauga GotchSeo, CloudIncome, NichePursuits si desigur Webmasterworld.
Matthew Woodward este outdated , MOZ - cam multe prostii in ultima perioada , BHW - OK , GotchSeo - OK , Neil Patel - OK
searchenginejournal...cam atat restul nu le enumar pentru ca si daca intru pe ele o fac doar asa....in viteza
Mai poti incerca si roforum, pe langa cele de mai sus.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)