10th November 2012, 13:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Daca o sa va uitati pe facebook la comentarii, o sa va faceti cruce. Imi pare rau s-o zic, dar 85% din tara asta e formata din niste cretini si niste analfabeti fara nicio sansa de recuperare. Dar mi se pare normal, majoritatea din ei o sa ajunga sa lucreze pe 10 milioane si o sa se planga de faptul ca tara asta e de toata jena si ei sunt niste semi-genii.
E trist, foarte trist ce se intampla. Aproape toti de aici se uita la filme de pe torente, c'est la vie, nu prea se poate face nimic. Faza e ca noi intelegem ca acele filme sunt ilegale si nu stam sa facem can-can pe pagini de facebook, petitii, ca altii. Cretinimea chiar crede ca filmele alea sunt 'moca' si producatorii ar trebui sa moara de foame. Ok, fac o gramada de bani. So? Ii fac muncind. Oricare dintre noi daca o sa faca un produs folosit de milioane de utilizatori, o sa fie bogat. Asta e viata.
Nu toata lumea poate avea MacBook, BMW, nu-ti permiti, nu-ti iei. Ar trebui sa se faca petititii ca deh, cum isi permit cei de la BMW sa puna preturi cel putin de 5 ori mai mari decat la Logan.
P.S. Si aici am vazut cateva atitudini de can-can.
14th November 2012, 09:19
notificare.jpgAtasez o imagine cu notificarea primita 
Deci practic, ma vedeam cu ei in instanta daca nu inchideam site-ul, sau cel putin sa opresc difuzarea de emisiuni, samd.
20th November 2012, 16:59

Postat în original de
Cristi G
Daca o sa va uitati pe facebook la comentarii, o sa va faceti cruce. Imi pare rau s-o zic, dar 85% din tara asta e formata din niste cretini si niste analfabeti fara nicio sansa de recuperare. Dar mi se pare normal, majoritatea din ei o sa ajunga sa lucreze pe 10 milioane si o sa se planga de faptul ca tara asta e de toata jena si ei sunt niste semi-genii.
E trist, foarte trist ce se intampla. Aproape toti de aici se uita la filme de pe torente, c'est la vie, nu prea se poate face nimic. Faza e ca noi intelegem ca acele filme sunt ilegale si nu stam sa facem can-can pe pagini de facebook, petitii, ca altii. Cretinimea chiar crede ca filmele alea sunt 'moca' si producatorii ar trebui sa moara de foame. Ok, fac o gramada de bani. So? Ii fac muncind. Oricare dintre noi daca o sa faca un produs folosit de milioane de utilizatori, o sa fie bogat. Asta e viata.
Nu toata lumea poate avea MacBook, BMW, nu-ti permiti, nu-ti iei. Ar trebui sa se faca petititii ca deh, cum isi permit cei de la BMW sa puna preturi cel putin de 5 ori mai mari decat la Logan.
P.S. Si aici am vazut cateva atitudini de can-can.
In momentul de fata, traficul de pe internet il impart in doua categorii: divertisment si cumparaturi (in special haine). Romanul sta toata ziua pe net, urmareste pe facebook ce fac alte persoane, citeste/vizualizeaza si distribuie fotografii/bancuri si poze cu produse pentru care si le-ar dori. Invazia brandurilor de haine inventate in ultima vreme chiar ii momeste pe unii mai bogati sa si cumpere ceva.
Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca romanul foloseste netul pentru: jocuri, filme, muzica, facebook, haine, nimic altceva. Daca vrei ceva mai bun trebuie sa lucrezi pentru alte tari, din pacate.
24th November 2012, 08:47
2 out of 8 members found this post helpful.