Am primit astazi un email de la cei de la Opera care anuntau ca My Opera va fi inchis.
Am primit astazi un email de la cei de la Opera care anuntau ca My Opera va fi inchis.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Tristete mare pe Seopedia, cum o sa mai ajunga lumea rapid in top la concursul "O lada de bere"?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
OFF: Ma gandesc in 2014 ca pe langa o lada de bere sa ofer premiu si un Lamborghini Sogna
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Tot eu : https://www.google.ro/search?num=100...o+lada+de+bere si acum in ajunul craciunului.
Nasol cu opera, dar se pare ca asta e trendul, tot ce e free dispare. Am dubii ca au primit si ceva "info" de la google, ca multi altii care initial au trecut la "no-follow", "no-index" si ulterior la inchiderea unor servicii.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)