Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: problema css in firefox si opera

  1. #1
    Avatarul lui pisicosu
    pisicosu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0


    Implicit problema css in firefox si opera

    salut!

    in codul urmator am un div in div. din momentul in care i-am dat float:left div-ului din interior, cel exterior nu se mai redimensioneaza pe inaltime... apare corect in ie, dar nu apare corect in ff si opera. va rog, sugestii...

    Cod HTML:
    <html>
    <head>
    <title>New</title>
    <style type="text/css">
    <!--
    #main {
    	background-color: #999999;
    	padding: 5px;
    }
    #main #mainLeft {
    	width: 100px;
    	background-color: #CCCCCC;
    	float: left;
    }
    -->
    </style></head>
    <body>
    <div id="main">
      <div id="mainLeft">Content for  id "mainLeft" Goes Here Content for  id &quot;mainLeft&quot; Goes Here Content for  id &quot;mainLeft&quot; Goes Here Content for  id &quot;mainLeft&quot; Goes Here</div>
    </div>
    </body>
    </html>

  2. #2
    Avatarul lui ciops
    ciops este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    32
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0


    Implicit

    Adauga la #main:
    overflow: hidden;

  3. #3
    Avatarul lui pisicosu
    pisicosu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0


    Implicit

    multumesc. merge! totusi... nu inteleg... de ce overflow: hidden? nu ar fi fost mai logic overflow: visible? (pe care l-am si incercat )

    Citat Postat în original de ciops Vezi Post
    Adauga la #main:
    overflow: hidden;

  4. #4
    Avatarul lui Dever
    Dever este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    28th July 2006
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    39
    Posturi
    378
    Putere Rep
    26


    Implicit

    Nu stiu de unde metoda cu overflow:hidden (eu nu am mai intalnit ... chiar functioneaza in FF) ... din pacate in IE6 si IE7 la mine nu functioneaza.

    Ca principiu ... orice float-uri trebuiesc "cleared".
    Cea mai simpla metoda este de a adauga un div cu
    Cod:
    <div style="clear:both;">&nbsp;</div>
    (din pacate aceasta metoda lasa un spatiu in IE [datorita &nbsp-ului] ... una mai complexa si fara spatii gasesti aici)

    L.E. Postul cred ca trebuia sa fie Client Side
    Ultima modificare făcută de Dever; 24th September 2007 la 19:11.
    Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.

  5. #5
    Avatarul lui Ioan Margineanu
    Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    30


    Implicit

    de ce nu un

    Cod:
    <div style="clear:both; height:0px; overflow:hidden;">&nbsp;</div>

  6. #6
    Avatarul lui Dever
    Dever este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    28th July 2006
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    39
    Posturi
    378
    Putere Rep
    26


    Implicit

    Faina solutia Miromulus, recunosc ca la asta nu m-am gandit desi am folosit overflow:hidden in alte situatii.
    Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Problema Opera, in loc de site se vad numai caractere ciudate
    De Alex Dumitru în forumul Client side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 15th August 2010, 16:52
  2. Opera Indicator PR, Alexa
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 8th June 2007, 02:50
  3. Problema div-uri. IE si Opera nu afiseaza corect
    De lixor în forumul Client side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 31st January 2007, 14:53
  4. Opera With Voice
    De kevinro în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th December 2005, 10:01
  5. Licente gratuite de Opera
    De danic în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st August 2005, 11:48

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •