Pagina 11 din 14 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 136

Subiect: CNA sesizeaza Politia legat de 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

@kaa - exemplu: pentru Spiderman3 s-au cheltuit 250 milioane si din cinema s-au incasat 900 de milioane.
    Asta e un exemplu scump, dar iti poti face o idee.

Avatar: Buget - 237 milioane. Incasari din cinema - 2,8 miliarde.

Ar fi corecta teoria mea - dupa un an in cinema sa urmeze un an de vanzari pe DVD, apoi un an la TV, apoi free?

Si daca tot facem o analogie cu articolele - daca ai putea, ai scrie un articol pe care sa il vinzi de cateva sute de ori? Ti s-ar parea ok?
    Dupa ce l-ai vandut 3 ani, ai fi de acord sa fie distribuit gratuit pentru ca si cei care nu au bani sa plateasca, sa il poata citi?

As cumpara Stargate, dar uite ca mie mi se pare mult sa-l iau pe tot, cand un singur sezon costa $54. poate daca as castiga peste $4000 fara sa ma stresez, nu ar conta asa mult.
    Si e vorba de un serial vechi de 8 ani, nu de ceva recent.

Ultima modificare făcută de Dan; 7th November 2012 la 13:43.
    Trust, but verify.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    46

Implicit

va dati seama ca discutati treaba asta doar asa, sa mai treaca timpul? ca inchid sau nu siteuri, tot nu opresc nici o piraterie. Tot ce-i pe vplay sau altele sunt si pe torrents. Deci?

au inchis varianta comoda de a vedea seriale. nimic mai mult. oricum eu cred ca revin unii din ei, deci hai la popcorn

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    31

Implicit

Buna si adevarata <de placere> ))),ne Place DA DA ).De discutat o facem de placere..e normal sa m-ai facem si asta...
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    31

Implicit

Un articol scris de cineva competent
    Ce are CNA cu reglementarea Internetului?

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    36

Implicit

Macar George Lucas dupa ce si-a vandut franciza star wars la disney cu 4 miliarde$ promite ca ii doneaza aproape pe toti pentru educatie, stie ca educatia e singura noastra sansa la un viitor mai bun, om rar cu viziune profunda in industria asta, cati sunt ca el acolo?
    Cea mai grava problema pe care o are societatea zileleor noastre nu e ca se fura pe ascuns, e ca se fura legal si 1% din populatie detine 99% din bogatie si o investesc cu lacomie in speculatii financiare care falimenteaza economii si tari, dezvolta si sustin industrii care paraziteaza si distrug pamantul, mediul, societatea.
    Investiti-va banii in primul rand in educatie, cumparati un film bun daca e cu adevarat ”un film bun” care merita sustinut, sau cel mai bine cititi cartea

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.822
    Putere Rep
    37

Implicit

CANDALUL VPLAY. Poliția îi caută pe proprietarii celor 42 de siteuri de filme și seriale

SCANDALUL VPLAY. Poli

alink este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    23rd February 2012
    Posturi
    34
    Putere Rep
    26

Implicit

deja vplay ruleaza la loc fara nicio problema.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@ eRadu. DA, educatia face diferenta.

Nu am bani de film la mall? Atunci invata sa faci ceva, pentru un castig mai mare si implicit sa poti avea bani de un film la mall.

In romania toti isi plang de mila ca nu "au bani", dar in acelasi timp toti se "supra-evalueaza". E un paradox! Vreau bani multi, nu stiu sa fac nimic. Stau acasa, ma vait ca nu am bani! Stau acasa, ma vait ca nu am bani, dar cand o sa am, o sa fie multi, dar oricum stau, ca nu stiu sa fac nimic, si nu am chef sa invat!

Sunt satul de "nu castig destul", "romanii sunt saraci", "salariile sunt mici",.... scuze tampite pentru ratati.

Ontopic: un abonament la blockbuster costa 10 usd lunar si poti vedea cate filme vrei (nelimitat) si in orice format. Daca (in fiecare) seara preferi sa vezi un film, in loc sa te uiti la tampeniile de la tv, te costa doar 10 usd. Ce nevoie sa ai de site-uri pirat? de torrents?

Nu e o suma mare pentru nimeni, dar nu exista acest serviciu in romania. Au fost incercari in trecut, dar nu se merita (e acelasi business cu "inchirieri jocuri"), la noi nu merge, nu are rost sa insir motivele.

Un film costa 12 usd, echivalentul la 40 lei in romania. La noi costa 25 lei. E chiar atat de scump? 4 filme pe luna la mall X 2 persoane = 200 ron? E chiar atat de scump? Nu cred ca sunt mai mult de 4 filme pe luna care sa merite sa-ti pierzi 2.5h/film.

Da, e scump, pentru cei care se vaita, NU e scump, pentru cei care muncesc.

Preferam sa vedem (torrents) TS, fara sunet, pixelat, fara detalii clare,...... pentru ca nu se merita un 25 ron la mall! Si preferam sa vedem online (site-uri pirat), pe un monitor de 19 inchi, cu sunet in boxe de 10 lei (sau cu casti), ca doar e moca pe net!

E fix vorba de educatie, si bineinteles de civilizatie.

Off: Tara are nevoie de ospatari!
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th November 2012 la 15:38.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Nu iti trebuie salariu de 4000€ sa te comporti civilizat ori sa nu arunci gunoaie pe geamul masinii si totusi se intampla foarte des.
    Fraza asta e demna de pus in rama.My frend cum sa fii civilizat cand intretinerea iti vine 500 roni iarna (nu mai discut telefon,etc,copii,etc,etc).Ai vb exact ca un parlamentar,fraza asta ^Deci taxe la stat care in mod normal sunt tot in beneficiul nostru^ statul nu a ajutat,nu o va face.Ai umblat vreodata dupa acte? sa vezi sex ce face statul cu tine si cum te suge de bani?ai mers cu masina prin tara sa vezi saracia? si unde dorm oameni?.CUM SA ceri la aia taxe,cand nu le dai nimik,da ceri taxe,pai stiai ca netul in ,sate, e un lux?si tu vrei civilizatie da nu cu 4000 ci cu 800 roni...Dupa toate astea seara iti mai cer si niste bani pe niste filme de 2 lei,ca sa dormi linisit si sa te gandesti ce naiba sa dau la copil maine la pachet(filme sau sandwich)
    Ma duc sa-i zic sa plateasca niste filme 60 de euro ca e nou...E destul de aberant...

Ca situatie ipotetica. Daca ii asiguri unui vegetarian zilnic 1kg de carne, ce crezi ca face cu ea?
    Cu ce crezi ca il multumeste pe ala care nu isi permite un calculator ori factura la curent ca ii oferi tu filme gratis?

Plus de asta nu inteleg ce cultura poti capata dintr-un film. Daca era vorba de teatru sau evenimente culturale - unde apropo exista foarte multe si se organizeaza in mod constant cu intrare libera; mai ziceam, dar cand imi spui de Spiderman si Batman este cam penibil.
    Sunt o sumedenie de evenimente culturale cu intrare libera. Am fost asta vara la seria aceea a lui Caragiale si erau foarte multe locuri libere. Sunt in toata tara atatea biblioteci cu abonamente gratuite pentru studenti si elevi si totusi nu sunt la fel de populate ca salile cu jocuri de noroc dar vreti filme gratuit.

Intr-o tara in care printre principalele venituri la bugetul de stat sunt accizele din tutun si alcool nu as veni cu o asemenea scuza.
    Nici eu nu-mi permit multe lucruri pe care le-as vrea, dar totusi nu am pretentia sa le primesc gratis. Nu-mi permit nu-mi iau, e simplu.
    Iar daca conform ipotezelor celor de mai sus este cineva in dilema de a cumpara mancare ori filme nu are nevoie de filme gratuite ci de locuri in spitale de psihiatrie.

Si sa fim seriosi, din toata populatia tarii poate peste un sfert si-ar permite sa vizualize un film de 20 / 30 lei pe saptamana daca ar avea mai multa grija cum isi cheltuiesc banii. Iar cand zic asta ma refer atat la masinile de fite pe care si le cumpara cat si la hainele de firma, telefoanele de ultima tehnologie ori fel si fel de capricii.
    Iar referitor la satele acelea unde internetul este un lux. In urma cu vreo 2-3 ani am fost invitat la o nunta intr-un asemenea sat ... vreau sa-ti spun ca acei "sarantoci" pe care ii plangi tu aruncau cu sutele de lei pe lautari. Unul dintre ei cheltuise in seara aceea 8000lei pe muzicieni. Pai sincer sa fiu eu nu-mi permiteam nici atunci si nici acum sa arunc atatia bani si totusi imi pot economisi cateva sute de lei sa ies in oras la un film si o masa.
    Exemplele pot continua la nesfarsit ...
    Ultima modificare făcută de Kaa; 8th November 2012 la 17:13.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    82
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    82

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Plus de asta nu inteleg ce cultura poti capata dintr-un film.
    LOL, tu vorbesti serios?
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 11 din 14 PrimulPrimul ... 910111213 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii encoding filme/seriale
    De N.Paul în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th July 2012, 23:33
  2. Cumpar site filme/seriale.
    De Pancu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th June 2012, 11:19
  3. Vand site filme/seriale/subtitrari
    De Alexis în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3