8th November 2012, 15:31
1 out of 1 members found this post helpful.
@ eRadu. DA, educatia face diferenta.
Nu am bani de film la mall? Atunci invata sa faci ceva, pentru un castig mai mare si implicit sa poti avea bani de un film la mall.
In romania toti isi plang de mila ca nu "au bani", dar in acelasi timp toti se "supra-evalueaza". E un paradox! Vreau bani multi, nu stiu sa fac nimic. Stau acasa, ma vait ca nu am bani! Stau acasa, ma vait ca nu am bani, dar cand o sa am, o sa fie multi, dar oricum stau, ca nu stiu sa fac nimic, si nu am chef sa invat!
Sunt satul de "nu castig destul", "romanii sunt saraci", "salariile sunt mici",.... scuze tampite pentru ratati.
Ontopic: un abonament la blockbuster costa 10 usd lunar si poti vedea cate filme vrei (nelimitat) si in orice format. Daca (in fiecare) seara preferi sa vezi un film, in loc sa te uiti la tampeniile de la tv, te costa doar 10 usd. Ce nevoie sa ai de site-uri pirat? de torrents?
Nu e o suma mare pentru nimeni, dar nu exista acest serviciu in romania. Au fost incercari in trecut, dar nu se merita (e acelasi business cu "inchirieri jocuri"), la noi nu merge, nu are rost sa insir motivele.
Un film costa 12 usd, echivalentul la 40 lei in romania. La noi costa 25 lei. E chiar atat de scump? 4 filme pe luna la mall X 2 persoane = 200 ron? E chiar atat de scump? Nu cred ca sunt mai mult de 4 filme pe luna care sa merite sa-ti pierzi 2.5h/film.
Da, e scump, pentru cei care se vaita, NU e scump, pentru cei care muncesc.
Preferam sa vedem (torrents) TS, fara sunet, pixelat, fara detalii clare,...... pentru ca nu se merita un 25 ron la mall! Si preferam sa vedem online (site-uri pirat), pe un monitor de 19 inchi, cu sunet in boxe de 10 lei (sau cu casti), ca doar e moca pe net!
E fix vorba de educatie, si bineinteles de civilizatie.
Off: Tara are nevoie de ospatari!
Ultima modificare făcută de Tom; 8th November 2012 la 15:38.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.