Pagina 10 din 14 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 136

Subiect: CNA sesizeaza Politia legat de 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Dane am inteles ideea dar nu a sarit nimeni la gatul celor care se uita la aceste filme. Nu cred ca e vreo persoana care sa afirme ca nu s-a uitat cel putin odata la un film piratat. Problema e la cei care le distribuie in mod ilegal si mai scot si bani din asta.

Iti explic un caz din orasul meu. Un nene de vreo 60 de ani a fost vizitat de politie. El a afirmat ca tot ce a facut a fost sa dea si la altii (pe ODC) filmele lui. Politistii i-au spus ca daca se rezuma doar sa le urmareasca si nu le distribuia, nu se lua nimeni de el. Are un mic dosar penal acum.

Daca exemplul de mai sus nu te-a convins iti dau altul. Creativemonekyz, roboteii. O gramada de site-uri si conturi yt au redistribuit filmuletele lor. E munca lor si ce care lucreaza in editare si grafica video stiu cat e de munca. Ei au pierdut la faza asta niste bani. E normal?

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Dane ai spus multe in cateva cuvinte Bravo..
    nenea bine ca avea 60 si nu 80 ca i-l bagau la puscarie astia,si adevarati hoti stau si sparg seminte in parc si beau cafele ziua,cand restu muncesc..
    Si la fel ca la creativemonekey orice afacere are si pierderi,nu poti iesi totdeauna pe plus fara pierderi,NU exista asa ceva....NU MAI COMPARATI ALTE TARI CU SALARIU NOSTRU (daca ai asa ceva) de 800 roni,a mai scris cineva ca nu ne comportam ca atare,o sa te trimit pe tine my frend in germania,cu 250 de euro sa vedem daca rezisti 1 saptamana acolo.Stiu e usor de dat din gura,dar la partea practica ...putini se baga si putini au rezultate.
    Ultima modificare făcută de scoopo; 7th November 2012 la 11:10.
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de crt Vezi Post
    Daca exemplul de mai sus nu te-a convins iti dau altul. Creativemonekyz, roboteii. O gramada de site-uri si conturi yt au redistribuit filmuletele lor. E munca lor si ce care lucreaza in editare si grafica video stiu cat e de munca. Ei au pierdut la faza asta niste bani. E normal?
    Au pierdut niste bani?
    Adica aveau 10 lei si din cauza ca a dat cineva share pe youtube la film acum au ramas cu 7 lei doar?

Foloseste termenii corecti - daca nu ar fi dat nimeni share pe youtube, oamenii aia ar fi fost mai putin cunoscuti.
    Sau - au avut incasari cu 5% mai mici, pentru ca 1% din oameni au vazut filmuletele pe youtube in loc sa intre pe site-ul lor sa vada video si sa dea click pe o reclama.
    Ultima modificare făcută de Dan; 7th November 2012 la 11:31.
    Trust, but verify.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Ei au renunat la youtube. In mod normal acele filmulete nu aveau ce sa caute pe youtube decat daca erau furate. 1 leu, 10 lei... e munca lor. Daca ai fi in situatia lor ti-ar conveni? E doar un exemplu.

Ne apucam tot sa punem filme pe site-uri ca doar aduc trafic.

In fine, fiecare cu opinia lui.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Este cel putin amuzanta reactia "poporului". Chiar saptamana trecuta am experiementat din plin fenomenul "am gasit pe net, deci e gratis si al meu", multi cetateni nu au inteles absolut deloc ce inseamna dreptul de proprietate decat la nivel de casa, masina si portofelul din buzunar.

Sa nu ii uitam inclusiv pe jurnalistii care copiaza cuvand cu cuvant articole muncite de altii si inclusiv pe cei de la tv care preiau diverse imagini "gasite pe youtube".

In acest caz cei care se organizeaza in asociatii care fura si distribuie filme/muzica sunt priviti cu simpatie si drag si nici 3% nu rationeaza ca este un sistem care prejudiciaza intr-un fel sau altul.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Daca in Franta salariul mediu ar fi cat cel din Romania, poti fi sigur ca aveau si ei vplay-ul lor.
    Nu mai dati vina pe "moralitate", lasati abureala. O licenta pt un Photoshop sa zicem reprezinta* 10% din salariul unui american si 100% din salariul unui roman. La fel si cu filmele.
    Te compari cu neamtu cand ai motiv. Aici nu e loc de comparatii - o ardem in stil justitiar sa ne impresionam publicul.

* - habar n-am cat e licenta de PS, dadeam un exemplu
    Din punctul meu de vedere generalizezi.
    Cum a zis si crt, nu a zis nimeni ca nu foloseste sau ca nu s-a uitat la un film piratat(desi la mine cred ca a trecut foarte mult timp), insa de aici si pana la a promova aceste servicii este cale lunga. Daca citesti atent vei observa ca singurul lucru care l-am facut a fost sa zic ca PROTV are tot dreptul sa faca ce a facut. Fie ca imi place sau nu mie, tie ori altora, au dreptul asta pentru ca sunt productiile lor.

Comparatia cu "neamtul" nu eu am facut-o. Cel care a facut acest lucru a dat un exemplu general la care eu am raspuns tot cu unul general. Nu iti trebuie salariu de 4000€ sa te comporti civilizat ori sa nu arunci gunoaie pe geamul masinii si totusi se intampla foarte des.

Cum functioneaza economia mondiala in momentul de fata:
    1. io, roman, muncesc. Am resurse limitate - banii pe care ii primesc sunt in raport direct cu timpul muncit
    2. ala de produce filmul munceste ca mine, dar nu incaseaza in raport direct cu munca lui. El incaseaza o data, de doua ori, de zece ori. Dupa ce a incasat de unde se putea, incepe sa recurga la metode d'astea cu dat in judecata, sa scoata si mai mult.
    Asta este discriminare.
    Drepturile de autor sunt drepturi de autor, fie ca vinzi intr-un exemplar ori 1000.
    Ala care vinde si in stanga si in dreapta are si el niste cheltuieli. La producerea unui film iti trebuiesc pe putin 50 de oameni, de unde ii platesti? -> pe langa faptul ca ala produce locuri de munca. Deci taxe la stat care in mod normal sunt tot in beneficiul nostru.
    Daca ar fi sa se procedeze cum zici tu ar insemna ca acel producator sa stagneze, nu aduce profit nu are de unde sa inceapa o alta investitie.

Nu esti primul din online care-l aud cu chestia asta cu salariul. Ca romanul are salariu mic si nu-si permite sa cumpere x si y, dar totusi preturile din online-ul romanesc sunt comparabile cu cele din tarile cu salarii medii de peste 1500€. Aici nu ar trebui sa se aplice aceeasi regula?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Daca ar fi sa se procedeze cum zici tu ar insemna ca acel producator sa stagneze, nu aduce profit nu are de unde sa inceapa o alta investitie.
    Nu prea te uiti pe incasarile filmelor . Ar fi suficiente cateva saptamani in cinema sa acopere tot, eu am zis 3 ani de incasari.

Cat despre salariile din Romania... nu e normal ca daca n-ai bani nici de mancare, n-o sa dai bani pe un film? E o explicatie, nu un indemn.
    Trust, but verify.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Intr-adevar, nu m-am uitat pe incasarile filmelor pentru ca m-as uita degeaba. Din moment ce nu stii cat a costat realizarea filmului degeaba stii cat s-a incasat de pe urma lui.

Iar daca nu ai bani de mancare zic ca ai avea lucruri mai bune de facut decat sa te uiti la un film, fie ca este gratis sau nu.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu iti trebuie salariu de 4000€ sa te comporti civilizat ori sa nu arunci gunoaie pe geamul masinii si totusi se intampla foarte des.
    Fraza asta e demna de pus in rama.My frend cum sa fii civilizat cand intretinerea iti vine 500 roni iarna (nu mai discut telefon,etc,copii,etc,etc).Ai vb exact ca un parlamentar,fraza asta ^Deci taxe la stat care in mod normal sunt tot in beneficiul nostru^ statul nu a ajutat,nu o va face.Ai umblat vreodata dupa acte? sa vezi sex ce face statul cu tine si cum te suge de bani?ai mers cu masina prin tara sa vezi saracia? si unde dorm oameni?.CUM SA ceri la aia taxe,cand nu le dai nimik,da ceri taxe,pai stiai ca netul in ,sate, e un lux?si tu vrei civilizatie da nu cu 4000 ci cu 800 roni...Dupa toate astea seara iti mai cer si niste bani pe niste filme de 2 lei,ca sa dormi linisit si sa te gandesti ce naiba sa dau la copil maine la pachet(filme sau sandwich)
    Ma duc sa-i zic sa plateasca niste filme 60 de euro ca e nou...E destul de aberant...
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

pardon, poate nu esti atent... in ultimi 20 de ani cei de la putere sunt fix cei alesi de popor. asa ca sexul care il face statul cu noi se numeste "de placere".
    eu sunt in afara ecuatiei pentru simplu motiv ca nu votez pentru ca nu am cu cine, toti care se perinda pe la putere sunt niste tarani pusi pe capatuiala si furat, fara nici un fel de educatie, scoala sau specializare.

Pagina 10 din 14 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii encoding filme/seriale
    De N.Paul în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th July 2012, 22:33
  2. Cumpar site filme/seriale.
    De Pancu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th June 2012, 10:19
  3. Vand site filme/seriale/subtitrari
    De Alexis în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3