Mai e un thread aici http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...i-seriale.html
scuze, deci poate fi inchis asta, nu m-am uitat daca a mai aparut informatia pe undeva...
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Se pare ca Protv a depus o plangere la CNA cu privire la siteurile cu filme online ilegale , credeti ca are vro sansa ca acceste siteuri sa fie inchise ? Este o solutie host , rusia , asia?
Stirea completa aici CNA va sesiza Politia cu privire la 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si seriale
marian, mai este un topic aici.
Se gaseste si aici: CNA va sesiza Politia cu privire la 42 de site-uri care difuzeaza ilegal filme si ser si aici: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...i-seriale.html
La ce rost inca unul?
Vplay si-a revenit si era clar ca o sa fie asa.
Pana sau interesat si ei cum sta treabaVplay si-a revenit si era clar ca o sa fie asa.![]()
Am mutat posturile.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ce legatura are?
Time Warner detine vreo 40-50% din CME, unde Adrian Sarbu este presedinte.
CME este compania care detine majoritatea televiziunilor din tarile din Centrul si Estul Europei inclusiv MediaPRO-ul.
De Time Warner nu stiu daca mai are rost sa zic. Dar detine AOL, TIME, Turne, Warner Bros, TNT, TCM, TBS ... plus multe altele. Sub-divizii care la randul lor au canale precum Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Toonami ... astea cu desene, de filme sau stiri se pot enumera altele.
LE: Daca au exclusivitate in tara pentru respectivele programe si pachete au tot dreptul sa ceara interzicerea difuzarii lor prin alte cai sau canale.
Eu nu inteleg o chestie. In afara de vplay si serialepenet celelalte iau fisierele prin embed. De ce nu s-a facut plangerea direct catre siteurile care hosteaza fisierele. (gen vk.com, novamov.com etc). Pe principiul asta CNA ar putea face plangere impotriva Google ca indexeaza linkuri catre material piratat, nu?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)