Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 44

Subiect: Asigurari.com a doua oferta peste 10.000 $

Afișare hibrid

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu l am luat pentru bisnita, am vrut sa il dezvolt ca proiect dar nu am ajuns la el. Daca era il vindeam de mult. Poate ca acum ma voi gandii mai serios sa il vand daca zici asa Desi, eu nu folosesc brand RCA si ma refer la prescurtarea "Raspundere civila auto" asa cum este prevazuta legal in Romania.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de serbancc Vezi Post
    nu l am luat pentru bisnita, am vrut sa il dezvolt ca proiect dar nu am ajuns la el. Daca era il vindeam de mult. Poate ca acum ma voi gandii mai serios sa il vand daca zici asa Desi, eu nu folosesc brand RCA si ma refer la prescurtarea "Raspundere civila auto" asa cum este prevazuta legal in Romania.
    E o abreviere, nu tine Sa iti dau un exemplu. Eu am un amic Dan Andrei Florentin . Si inregistrez DAF.com ca doar e prescurtare. Crezi ca tine? Nu, il pierd. Sunt sute de cazuri. RCA e trademark, e simplu sa se bage daca vor. Daca il vinzi transferi responsabilitatea
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu daca as avea acesti bani disponibili pentru o investie, as cumpara domeniul, as dezvolta un site pe el, as optimiza la greu sa aduc site-ul pe primele pozitii si apoi as cere pe stie cu tot cu domeniu 200.000 E
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Dragos Nicu, faptul ca peste 10 ani ar putea valora mai mult nu mi se pare deloc, dar deloc ceva palpabil. Din doua motive: 1. Habar n-am cum va arata internetul peste 5 ani, d'apoi peste 10? Poate exista o evolutie intr-o directie pe care sa nu o putem anticipa (vorbesc prin absurd acuma, fara sa ma gandesc la ceva anume) si care sa dea toate calculele peste cap.
    2. Ce foloses sa am 50.000$ virtuali intr-un domeniu de care oricum nu ma folosesc sau pe care sa sper ca-i primesc in urmatorii 5 ani, cand as putea avea 25.000$ cash acuma pe care sa-i investesc in altceva in urmatorii ani. Profitul ar tb raportat la mai multe chestii, nu doar la suma in sine.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Dragos Nicu, faptul ca peste 10 ani ar putea valora mai mult nu mi se pare deloc, dar deloc ceva palpabil. Din doua motive: 1. Habar n-am cum va arata internetul peste 5 ani, d'apoi peste 10? Poate exista o evolutie intr-o directie pe care sa nu o putem anticipa (vorbesc prin absurd acuma, fara sa ma gandesc la ceva anume) si care sa dea toate calculele peste cap.
    2. Ce foloses sa am 50.000$ virtuali intr-un domeniu de care oricum nu ma folosesc sau pe care sa sper ca-i primesc in urmatorii 5 ani, cand as putea avea 25.000$ cash acuma pe care sa-i investesc in altceva in urmatorii ani. Profitul ar tb raportat la mai multe chestii, nu doar la suma in sine.
    Si eu merg pe aceeasi idee si de-asta nu investesc foarte mult in domenii. De obicei cumpar domenii ieftine, care au un potential pentru mine, dar n-as da acum $1000 cu speranta ca-l vand maine cu $2000. Unul din motive e ca nici nu ma pricep foarte bine la piata asta.

Totusi unora le merge foarte bine, desi sigur sunt destui care si pierd

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    emil:
    Horoscop.ro - din fericire la singular (trafic bun si acolo) .. in orice caz am cam deviat, cer scuze.

Cat despre pretul cerut pentru Asigurari.com mi se pare unul destul de corect, pe la 50k dupa parerea mea merita. Nu merita sa-l cumparam noi care nu avem prea multe legaturi cu asa ceva, dar pentru o multinationala sau orice alta firma de asigurari care se respecta si pune punctul pe online, eu zic ca se merita sa cumpere la pretul acela.

Plus ca in timp, valoarea domeniilor va fi intr-o continua crestere.. Peste alti 10 ani, sumele vor fi mult mai mari pentru domenii gen asigurari. com , apartamente .com etc.

PS: A da, in 2012 ne ducem...
    Ai dreptate, insa e imposibil de monetizat serios, cel putin in acceptiunea mea.

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post

Asa este, cu o exceptie. Cazul in care ai avea cashflow pozitiv. Si ai zice, ok in cei 2 ani, fac mai mult decat imi ofera el, fara sa misc un deget
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu cred ca m-am facut inteles corect. Nu ma refeream la faptul ca merita cumparat la suma respectiva din motivul ca peste cativa ani cu siguranta domeniul se va valorifica mult mai mult. Nu, ci am privit in ansamblu evolutia din ultimii 10 ani si poti face o comparatie pentru urmatorii 10, cu siguranta ai dreptate pentru ca totdeauna pot aparea tot felul de schimbari radicale, atat ca si evolutie cat si ca directie.. insa astea sunt riscurile.

Pana la urma nu cred investeste nimeni o suma de bani cu ideea sa isi scoata banii dupa 10 ani stiind ca sunt posibile si anumite riscuri, insa e un criteriu minoritar care alcatuieste decizia de a cumpara ceva - sau nu.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Edi, treaba e ca pot schimba cand vor ei termenii, unilateral

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Edi, treaba e ca pot schimba cand vor ei termenii, unilateral
    Bineinteles ca pot schimba cand vor termenii, doar sunt romani! Totul este atat de simplu si atat de complicat cand vorbim despre mediul de business din Romania ... cred ca mai toate companiile se schimba "la fata" dupa cum curge Dunarea la vale!

ONtopic: asigurari.com ~ 30.000 EUR din punctul meu de vedere
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

iSky, si .net? .com e inregistrat in 2002, .net in 2000. Un slogan cool ar fi "asigurari pe net"

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2 domenii de asigurari
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th August 2008, 11:18
  2. Creatori.net - de doua ori in doua zile
    De thefan în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th July 2008, 11:48
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th May 2008, 20:39
  4. Răspunsuri: 14