Postat în original de
Mar
cunosc problemele cu rotld. chiar mi s-a intamplat ceva, in 2008 am facut cerere pentru domeniul scari-interioare. ro, dupa 2 zile am observat ca a fost inregistrat in aceeasi zi in care am facut cererea, unei firme de gherla... go figure
Mar, am patit si noi o chestie super amuzanta de genul asta. Se fac insa tot felul de combinatii. Daca te uiti cu atentie pe whoisuri, vei vedea ca sute de domenii premium & aproape toate de 1 si 2 litere, sunt detinute de acceasi firma, din Germania. Daca ghicesti cine este intre actionari, ai de la mine o bere 

Postat în original de
hellmaster
Urmaresc de ceva vreme piata de domenii si am idee in mare cu ce se mananca. Cum am mai spus daca era .ro poate era o investitie.
Pe .com .net .org am vazut si eu o gramada de tranzactii cu nume ciudate si preturi in zona high $xx.xxx, dar aia e alta mancare de peste. La fel de bine pot cumpara asigurari. co, .in, .fr, .de, nu?
Cu tot respectul, nu sunt decord. Apreciez pozitia ta, dar nu o sustin.
In primul rand, nu cumperi ce vrei. Cumperi ce exista de vanzare. Daca asigurari .ro este un site dezvoltat, si pur si simplu nu e de vanzare, cum iti propui sa cumperi doar domeniul?
Asigurari.fr? Ce treaba ai cu CCTLD-ul respectiv? Cum poti targeta piata Romaneasca cu el? .CO, desi e CCTLD are macar optiunea de setare regionala din GW tools. .Ro poate era o investitie?
Hai sa fim seriosi, era sigur o investitie. High xx.xxx o sa vezi pe nise in engleza sau in alte limbi nu atat de mult in Romana. De curios, viziteaza asigurari. com. Apoi scrie in browser asigurari. co. Ia zi, ce se intampla?
Chrome si Opera iti pun direct .com, restul iti sugereaza. Trebuie sa dai backspace daca chiar vrei .co in Chrome de exemplu. Adica deja ai apasat tot 3 taste la final. .ro are avantaje locale, .com e market maker. Pentru mine este end of discussion. In sensul ca incercam sa comparam mere cu pere. Daca plecam de la premisele folosite de tine, concluzionam ca pana la urma, toata piata de domenii e de fapt un mare nonsens. De ce sa cumperi poker.com, cand poti cumpara poker.us, sau si mai bine poker.cd, ca e mai ieftin.

Postat în original de
sergiuliano
Din experienta personala nu e acelasi lucru . Spre ex. am domeniu .com , keyword romanesc, pe toate
tld-urile de la google ( google. de .co.uk .fr mai putin pe .ro ) apare pe prima pozitie. Teste similare facute cu domenii .de spre m-a plasat pe primele pozitii doar pe google.de .
Google chiar promoveaza .com - are si de ce ...
E normal. Cat s-a investit in .com? 

Postat în original de
SolmYr
Exista vreun program de afiliere ro pe asigurari? Rata de conversie, procente?
Din cate stiu eu nu. Si daca nu ma insel (nu sunt sigur asa ca nu o lua de buna) cred ca trebuie sa fi broker de asigurare, si inregistrat pentru prelucrarea datelor personale.
*** Update *** Nu am dreptate, exista programe de afiliere cu link direct (deci nu prelucrezi date personale): asigur.com/program_afiliere.php. Din nefericire comisionul este nesemnificativ.
Ultima modificare făcută de Emil; 17th October 2010 la 20:59.
Motiv: Ma citasem pe mine insumi :)
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein