Edi, treaba e ca pot schimba cand vor ei termenii, unilateral![]()
Edi, treaba e ca pot schimba cand vor ei termenii, unilateral![]()
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Bineinteles ca pot schimba cand vor termenii, doar sunt romani!Totul este atat de simplu si atat de complicat cand vorbim despre mediul de business din Romania ... cred ca mai toate companiile se schimba "la fata" dupa cum curge Dunarea la vale!
ONtopic: asigurari.com ~ 30.000 EUR din punctul meu de vedere
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
iSky, si .net? .com e inregistrat in 2002, .net in 2000. Un slogan cool ar fi "asigurari pe net"![]()
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Sincer la un moment dat mi-am pus aceeasi problema ... Consider ca domeniile cu extensia .net (ma refer aici la domenii viabile, nu porcarii) au un mare atu, din cauza acestei posibile brandabilitati de tipul "actiune pe net". Cei care considera o oportunitate in a dezvolta .net, cred ca sunt chiar destul de deschisi la minte si de luminati, pentru ca "pe net" face parte clar din jargonul destulor romani in momentul de fata.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)