Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Pool.com nu mai lucreaza cu Romania

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Pool.com nu mai lucreaza cu Romania

In sensul ca nu mai accepta credit carduri romanesti, pentru ca rata de frauda este de +50%.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Wow, asta e buna. Si credeam ca incepem sa evoluam si sa se deschida lumea si pentru noi

Vipe Guest

Implicit

<lipsa text>
    Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 04:23.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Vipe, nu e chiar asa. Am stat +1 ora in telefon cu 2 tipi de la ei. Oamenii mi-au explicat ca au aproape 50% rata de frauda in RO, comparabil cu 0.2% in State. Au refuzat inclusiv dovada ca imi apartine cardul, copie de pe buletin, inclusiv copie de pe certificatul de inmatriculare al firmei sau copie de pe card cu ultimele sau primele cifre blurate. Singurul lucru cu care "ar putea analiza daca accepta cardul" e scan fata verso al cardului, cu toate numele la vedere, trimis prin mail sau fax (ceea ce evident, contravine tuturor regulilor privind protectia datelor, siguranta tranzactiior, etc). Si asta in conditiile in care am cont la ei de 3 ani, si nu am avut niciodata probleme.

Si din moment ce trebuie sa ai un cont valid pool pentru a bida, singurul mod prin care romanii (tuturor le expira cardurile din sistem la un moment dat) pot licita, e daca platesc prin transfer bancar o garantie pentru licitatie. Evident nu pot cumpara ceva peste garantia respectiva. Banuiesc ca alternativa (de a trimite un scan cu cardul in clar, fata verso), nu e o alternativa viabila pentru oamenii care au un nivel decent de educatie financiara.

PS. Ar mai fi solutia cu card nou, cu 60$ pe el doar, pentru care trimiti scan real fata verso in clar. Insa contrar credintei populare cu "daca pierd datele, pierd maxim cei 60$", incepand din 2010, regula asta nu mai tine, pentru ca datele de card pot fi folosite nu doar pentru a retrage, ci si ca procedura de siguranta. Deci poti avea surprize foarte neplacute desi nu ai bani pe card.

PS. Pe bune acum, suntem o tara de groaza. Numai la tampenii ii duce capul pe unii. Si din cauza lor, suferim toti.
    Ultima modificare făcută de Emil; 14th December 2010 la 01:27.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Vipe Guest

Implicit

<lipsa text>
    Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 04:23.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.329
    Putere Rep
    38

Implicit

Ce va ziceam acum cateva zile la alt post? Cred ca era legat de adnsese ala si de un idiot care facea conturi si lua niste mii de euro pana i le bloca si apoi facea altele.

Cand ii lasati sa intre pe forumuri in loc sa ii banati ganditi-va de doua ori pentru ca asta se intampla, un procent prea mare si adio romania de pe harta afacerilor lor.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Vipe, nu e chiar asa. Am stat +1 ora in telefon cu 2 tipi de la ei. Oamenii mi-au explicat ca au aproape 50% rata de frauda in RO, comparabil cu 0.2% in State. Au refuzat inclusiv dovada ca imi apartine cardul, copie de pe buletin, inclusiv copie de pe certificatul de inmatriculare al firmei sau copie de pe card cu ultimele sau primele cifre blurate. Singurul lucru cu care "ar putea analiza daca accepta cardul" e scan fata verso al cardului, cu toate numele la vedere, trimis prin mail sau fax (ceea ce evident, contravine tuturor regulilor privind protectia datelor, siguranta tranzactiior, etc). Si asta in conditiile in care am cont la ei de 3 ani, si nu am avut niciodata probleme.

Si din moment ce trebuie sa ai un cont valid pool pentru a bida, singurul mod prin care romanii (tuturor le expira cardurile din sistem la un moment dat) pot licita, e daca platesc prin transfer bancar o garantie pentru licitatie. Evident nu pot cumpara ceva peste garantia respectiva. Banuiesc ca alternativa (de a trimite un scan cu cardul in clar, fata verso), nu e o alternativa viabila pentru oamenii care au un nivel decent de educatie financiara.

PS. Ar mai fi solutia cu card nou, cu 60$ pe el doar, pentru care trimiti scan real fata verso in clar. Insa contrar credintei populare cu "daca pierd datele, pierd maxim cei 60$", incepand din 2010, regula asta nu mai tine, pentru ca datele de card pot fi folosite nu doar pentru a retrage, ci si ca procedura de siguranta. Deci poti avea surprize foarte neplacute desi nu ai bani pe card.

PS. Pe bune acum, suntem o tara de groaza. Numai la tampenii ii duce capul pe unii. Si din cauza lor, suferim toti.
    Poti sa dai copie fata verso si sa acoperi CVV2, pentru ca oricum se vad ultimele 4 cifre pe spate si cred ca asta ii intereseaza.

La ce te referi in legatura cu ce am ingrosat eu ?

P.S. Mie mi-a fost clonat un card acum 3 ani.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Alex, daca ar vrea copie cu ultimele 4 si fara CVV ar fi ok. Vor copie completa, pe care ei manual sa o introduca in sistem, avand CVV si numar fata complet + Telefonul Bancii Emitente . Le-am propus scenariul cu last 4 si fara CVV si au spus: nu. Am avut o problema monumentala cu un card pierdut. Nu l-am declarat furat din lene/prostie/comoditate (era un ING Start de debit cu 50 sau 80 de euro pe el), l-am regasit (mi l-a trimis cineva prin posta). 2 ani mai tarziu si vreo 4000 de euro in avocati si nebunii am reusit sa scap de efectele negative. Iti zic pe privat despre ce e vorba, sa nu dam idei.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Alex, daca ar vrea copie cu ultimele 4 si fara CVV ar fi ok. Vor copie completa. Le-am propus scenariul cu last 4 si fara CVV si au spus: nu. Am avut o problema monumentala cu un card pierdut. Nu l-am declarat furat din lene/prostie/comoditate (era un ING Start de debit cu 50 sau 80 de euro pe el), l-am regasit (mi l-a trimis cineva prin posta). 2 ani mai tarziu si vreo 4000 de euro in avocati si nebunii am reusit sa scap de efectele negative. Iti zic pe privat despre ce e vorba, sa nu dam idei.
    Nici eu n-am declarat cardul clonat si n-am facut nimic, pentru ca nu aveam foarte multi bani pe el. Chiar sunt curios, astept un PM de la tine

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    31

Implicit

Ti-am trimis, e cat de serioasa treaba. Totul incepe de la faptul ca strainii sunt deseori naivi. Iar unii romani, rau intentionati, profita de asta. Am un cont la o firma care ofera licitatii B2B de exemplu. Normal ei nu cer garantie, ci doar contract semnat si stampilat. Cand au vazut ca am .ro pe buletin, direct, 2000 E garantie daca vrei sa licitezi. Incepe sa devina stresanta chestia asta.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Hai sa ne batem joc - Garantii SEO pool :(
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th November 2010, 10:46
  2. E-mail marketing - Cu cine lucreaza marii de la noi?
    De Scorpiono în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th April 2009, 20:04
  3. Lucreaza cineva cu ebay partner network?
    De kix_mc3 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th February 2009, 14:50
  4. Cine lucreaza pe siteuri de Freelance WebDesign/WebDevelop ?
    De C0rnholio în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st October 2007, 19:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •