spam in google si aflii raspunsul in 3 min la intrebarile tale
Spamul nu este definit legal in Romania.
Mesajele comerciale nesolicitate sunt o mica parte din spam si doar acestea sunt definite.
Aceasta lipsa a fost dragut speculata de Urban care fusese acuzat de spam iar spamul nu era definit in legislatie. Ce bine e sa fii avocat cateodata ...
deocamdata eu am auzit doar de email spam
acuma am vazut si notiunea de seo spam (care habar nu am ce este)
cum a spus si IRQ, spamul nu "exista" in romania, avem doar emailuri nesolicitate cu caracter comercial - care de asemenea mi s-a confirmat de la anrcti ca nu pot fi sanctionate.
mai explicit: am primit mai multe emailuri de la un site (nu mai stiu care) ce isi promova produsele (servicii, vanzari, preturi in email, etc). am facut frumos forward catre anrcti si peste 1 sapt, primesc raspuns: "in conformitate cu legea bla bla, emailurile reclamate nu pot fi considerate spam"
primesc alte reclame, vanzari produse, etc., le fel fac forward, acelasi raspuns.
concluzia: dati fratilor spam(dar posibil sa ramaneti fara ISP
)
astazi am primit nitel spam de la dl. Urban de pe server, acelasi server de pe care am primit si acu 2 zile ...
si mie mi-a placut faza in care Urban (si asociatii) a fost amendat pt ca da spam (prima amenda pt spam data in romania), Urban fiind un "luptator" antispam. (doar ca primeam zilnic 4-5 emailuri de la el)
astazi am trimis un email catre abuse@rcs-rds.ro si catre relatii_cu_publicul@anrcti.ro (adresa unde va recomand sa faceti forward la toate emailurile primite din romania, considerate SPAM. sa includeti complet headerele emailului)
in rest toate bune si frumoase... m-am obijnuit pe yahoo mail sa am o gasca de "emailuri nesolicitate", iar pe gmail sa fie frumos in bulk
si pentru site-uri ciudate, rusesti si alte prostii, am invatat sa folosesc site-uri care ofera temporary email.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)