Se pedepseste Spamul pe Messenger ?
Se pedepseste Spamul pe Messenger ?
Daca din greseala sunt si eu in lista la tine si ma spamezi eu nu te pedepsesc , sunt mai darnic , te premiez cu un loc in "ignore_list"![]()
Poti sa dai ignore...si nu vei mai auzi de spammer vreodata...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
pana cand isi va face alt id... si va continua sa te spameze![]()
In ultimele sapt am descoperit, fara vointa mea ce inseamna de fapt spam-ul pe YM. Primesc 2-3 mesaje pe zi de la boti diferiti reclame la site-uri. Din fericire este pe un profil public, nu pe id-ul principal. Pacat ca a trebuit sa il sterg, era un id bun.
Primele 30 de ignore-uri au fost amuzante, apoi deja am intrat in nepasare
Se pedepseste ?De catre cine ?
Ai vazut tu vreo lege sau regula sa fie respectata sau aplicata la toata lumea ?
Apropo de discutie, astazi primes un mass ms pe Ym si il rog pe respectiv (care era in lista mea din cauza unui link exchange) sa ma stearga din lista lui de ym. La care el imi spune "da-mi ignore ma incuiatule".
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Daca ati avea ceva reguli mai stricte referitor la introducerea unor noi "prieteni" in lista messengerului nu se ajungea la aceasta discutie.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)