Cineva care e suparat pe zoso![]()
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Salut Zoso, nu au invatat nimic, azi mi-am gasit alta descriere furata de pe site-ul meu de aici si listata pe emag.
animal pak.jpg
Te rog ajuta-ma din nou, multumesc!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
am dat mai departe.
Multumesc, mi-au luat din text pana si ., de la ETC
Salut Zoso, "să sperăm că au învățat ceva." nu au invatat nimic, am fost fericit la vremea aia ca au modificat descrierea la produsul de aici www.emag.ro/izolat-proteic-din-zer-hidrolizat-dymatize-iso100-arome-multiple-900g-dym-iso900/pd/DYG8G7MBM/ care a fost furat de la mine www.kiwigym.ro/concentrate-proteice/dymatize-iso-100-2-2-kg si ce sa vezi.. este inapoi..
contează? e munca lui.
Am lasat recenzie la ambele produse si am deschis si o sesizare la emag, luni daca am timp sa o deschis si un DMCA report.
emag.jpg
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)