Inscriu site-uri gratuit in cele 50 de directoare web romanesti despre care se discuta aici:
50 de directoare romanesti noi (Apr. 2008)
Pentru mai multe detalii mergeti direct la acest post:
Inscriu site-uri gratuit in cele 50 de directoare web romanesti despre care se discuta aici:
Pentru mai multe detalii mergeti direct la acest post:
Sincer in 25 de minute ma inscriu fara probleme... puteai sa vi cu o oferta de LE![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Tu imi inscrii site-ul meu in cele 50 de directoare si eu la schimb, iti pun la mine pe site un link?
Daca raspunsul este da, contacteaza-ma pe PM si zi-mi ce link sa pun si iti dau un reply cu ce link sa inscrii.
Bafta
I don't know much...
PM trimis.
Da, inscriu in cele 50 de directoare despre care se vorbeste in postul 50 de directoare romanesti noi (Apr. 2008) si cer la schimb un singur link intr-un singur site.
O afacere bine incheiata, merita atentia voastra omu astaAcum sa asteptam PR upgrade
PS: ceea ce mi-ai scris in email sa rezolvat.
Merci.
I don't know much...
E foarte simplu procesul, asa cum am scris si in topicul special dedicat discutiei despre aceste directoare:
Cine doreste, sa-mi trimita la adresa multisubmit [at] yahoo.com urmatorul formular completat:
Url:...
Email:...
Titlu: ...
Descriere:....
Puteti sa-mi trimiteti maxim 5 variante de Titlu/Descriere si eu le postez aleator in cele 50 de directoare.
Va rog sa-mi mentionati in email si in ce pagina sunteti dispusi sa-mi oferiti un link pentru a alege un site din portofoliul meu cat mai aproape de domeniul acelei pagini. Conditia este ca pagina unde-mi oferiti link-ul sa fie deja indexata in google si sa fie ok dpdv google webmaster guidelines. Link-ul trebuie sa fie dofollow si sa contina ancora specificata de mine.
Aveti lista de directoare si aici: http://directoare-web.blogspot.com/ pt. ca am vazut ca nu a mers o perioada bloging.ro.
am inscris si eu InterDateClub.com in toate cele 50. astept aprobarea.
numai de bine.
Seo2 , iti pot oferi un link featured in portalromania.info in schimbul inscrierii in cele 50 de directoare. te intereseaza? daca da, trimite-mi un pm
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)