Inca o lista cu directoare romanesti care 99,99% nu mai exista in alte liste de pana acum. Toate directoarele sunt cu link-uri DOFOLLOW, SEO friendly, free si fara reciprocal. Vezi in attachment
Inca o lista cu directoare romanesti care 99,99% nu mai exista in alte liste de pana acum. Toate directoarele sunt cu link-uri DOFOLLOW, SEO friendly, free si fara reciprocal. Vezi in attachment
Cei care nu pot vedea attachment au posibilitatea sa vada lista si aici: directorweb.bloging.ro
cum se face ca sunt toate cu extensia .info ? au toate acelasi proprietar ? nu vreau sa supar pe mine dar 50 de dierctoare presupune munca nu gluma daca se doresc a fi in elita directoarelor web...
Jumate sunt pe IP 89.36.140.142 si cealalta jumatate de pe 89.42.111.110, deci e suficient sa inscrii in doar 2 directoare, unul din jumatatea de sus si unul din cea de jos.
din cate vad doar tema difera :d
oare cand faci submit se baga in toate?![]()
A investit ceva baiatul in ele. Totusi e posibil sa faca ceva pana la urma. Probabil are o strategie pentru a le impanzi cu link-uri. succes!
Proprietarul este intr-adevar acelasi. (ma rog, mai multi amici pt. ca e greu sa administrezi atatea directoare; azi de ex. a fost cineva care a postat vre-o 600 de link-uri si a cam fost ceva de munca la verificat)
Domeniile sunt .info pentru ca sunt ceva mai ieftine in primul an....insa doar in primul an...
Intr-adevar e greu sa ajunga in elita directoarelor web, dar pentru inceput eu cred ca pot fi un ajutor util celor care au nevoie de un inceput de SEO pt. site-ul propriu.
In plus, sunt aici pe forum mai multe topicuri despre ce isi doresc oamenii de la un director web. Daca faci o medie, in opinia mea, cerintele principale sunt: SEO friendly, dofollow, link reciproc optional. Exact aceste dorinte "de baza" sunt satisfacute de directoarele propuse de mine mai sus.
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 24th April 2008 la 21:57.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)