Azi am vazut ca bloging.ro nu a mers o periaoda asa ca am postat lista cu directoare si aici in caz ca primul nu merge:
http://directoare-web.blogspot.com/
Azi am vazut ca bloging.ro nu a mers o periaoda asa ca am postat lista cu directoare si aici in caz ca primul nu merge:
http://directoare-web.blogspot.com/
Este cineva interesat de o colaborare de genul:
Voi imi puneti la dispozitie resurse de gazduire (eventuale domenii parcate nefolosite sau domenii addon nefolosite sau un folder in care vreti sa puneti un director web) iar eu instalez un esyndicat + fisierele de adminsitrare.
Eu ma voi ocupa de administrarea sistemului, adica in principal de verificarea propunerilor si o sa pot oferi inscriere usoara in mai mutle directoare.
Voi obtineti inscrieri gratuite nelimitate (nici macar cu linkback) in tot sistemul de directoare + posibilitatea de a instala propriul template + posibilitatea de a pune propriile reclame adsense sau altele (eu nu o sa pun reclamele mele) + posibilitatea daca doriti de a participa administrarea link-urilor propuse (de ex. sa stergeti pe care care nu va convin - eu chiar as incuraja potentialii doritori sa participe activ la procesul de selectare a link-urilor inscrise).
Este doar o idee, daca exista doritori sunt dispus sa-i dedic ceva timp deoarece in unele configuratii mai trebe sa mai lucrez un pik la sistemul in sine si la admin wrapper.
Alta varianta mai simpla ar fi asa: voi aveti propriul director si eu pun doar partea de introducere de link-uri. Link-ul introdus intra in lista normala de asteptare din directorul vostru si il verificati ca pe orice alt link avand la schimb avantakul de a propune free link-uri in tot sistemul.
Daca este cineva doritor va astept cu PM.
Later edit: momentan acest post nu mai este valabil
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 28th July 2008 la 23:39.
Revin cu ceva noutati despre directoare.
Intre timp multe dintre ele au primit si rank si sunt rezonabil de bine indexate de catre google. Majoritatea dintre cele cu rank au 1 si cateva au 2.
Trafic prea mare nu au. 95% probabil ca vin pt. submit, in special prin cele 2 aplicatii pentru directory submission ce au directoare romanesti.
As mai fi si eu interesat de inscrierea in directoare pentru niste site-uri, te mai ocupi cu asta ?
Da, te astept cu detaliile, la multisubmit (at) yahoo.com
am primit mesaj de la tine prin care imi spui ca nu imi aprobi siteul in directoare , poti te rog sa imi spui de ce?
Well...unele se aproba, altele nu. Mi-e greu sa tzin minte exact la fiecare pt. ca vin cateva sute zilnic la aprobare pe toate cele 50 de dir.
Daca ai putea sa imi spui si descrierea + categoria folosita poate reusesc sa iti spun.
In general aprob cam 70-80% din totalul site-urilor propuse.
Oricum, daca le-am dat reject din greseala imi cer scuze de pe acum. E bine totusi sa vedem ce descriere si categ ai folosit, pt. ca astea sunt principalele cauze de reject.
Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 11th September 2008 la 13:33.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)