Eu ce pot sa va spun este ca am cel putin 4-5 site-uri, care stau bine-merci in prima pagina in google si sunt inscrise in toate cele 50 de directoare (evident mai sunt si alte lucruri care au dus aceste site-uri pe pag 1).
Ce vreau sa spun este ca nu mi-a fost penalizat nici un site pe motiv de inscriere in aceste 50 de dir, si am inscris destule.
In plus, directoarele o duc ok, nu sunt banate de google, fiecare are destule pagini indexate si majoritatea au PR.
din cate vad doar tema difera :d
oare cand faci submit se baga in toate?![]()
A investit ceva baiatul in ele. Totusi e posibil sa faca ceva pana la urma. Probabil are o strategie pentru a le impanzi cu link-uri. succes!
Multumesc sincer pentru analiza directoarelor.
Sper insa sa nu te superi pe mine daca aduc 2 mici corectii:
1. Nu sunt 2 IP-uri, momentan sunt 4 si numarul lor va creste. Cine nu ma crede sa verifice mai cu atentie.
2. Este adevarat ca primul link de pe un IP este cel mai important si ar fi mai bine sa ai 70 de link-uri de pe 70 de IP-uri (eventual din clasa C diferita).
Totusi (in opinia mea) si link-urile 2,3...n de pe acelasi IP au valoarea lor, chiar daca nu egala cu primul. Aceasta valoare creste semnificativ in cazul in care se folosesc variatii de titlu, descriere si/sau url (deeplinks) si in plus aceste link-uri se afla pe acelasi IP dar pe domenii diferite.
Inca odata merci pt. analiza si sper sa nu te superi pe mine pt. ca te-am contrazis un pik![]()
Nu ma supar, chiar imi pare bine ca esti un tip deschis si poti participa cu calm intr-o discutie oarecum contradictorie. Numai bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)