Multumesc sincer pentru analiza directoarelor.
Sper insa sa nu te superi pe mine daca aduc 2 mici corectii:
1. Nu sunt 2 IP-uri, momentan sunt 4 si numarul lor va creste. Cine nu ma crede sa verifice mai cu atentie.
2. Este adevarat ca primul link de pe un IP este cel mai important si ar fi mai bine sa ai 70 de link-uri de pe 70 de IP-uri (eventual din clasa C diferita).
Totusi (in opinia mea) si link-urile 2,3...n de pe acelasi IP au valoarea lor, chiar daca nu egala cu primul. Aceasta valoare creste semnificativ in cazul in care se folosesc variatii de titlu, descriere si/sau url (deeplinks) si in plus aceste link-uri se afla pe acelasi IP dar pe domenii diferite.
Inca odata merci pt. analiza si sper sa nu te superi pe mine pt. ca te-am contrazis un pik![]()
Nu ma supar, chiar imi pare bine ca esti un tip deschis si poti participa cu calm intr-o discutie oarecum contradictorie. Numai bine.
Ce cuvinte grele... Explica-ne tu barosane' de ce abereaza? Conteaza foarte mult ip-ul, precum si datele de intregistrare (nume, mail, etc) daca sunt lasate publice. Cauta pe google SEO Hosting.
uite citeste aici mai bine:
http://www.mattcutts.com/blog/myth-b...-ip-addresses/
Eu zic ca google foloseste multi factori in algoritmul lor printre care si valoarea diferita a linkurilor primite de pe acelasi ip si ip-uri diferite. Chiar daca Matt zice in 2006 ca nu e asa, eu tind sa cred ca in 2008 s-au schimbat multe.
Google tine cont si de locatia serverului, ip, caps lock, chiar si rezultatele afisate in cautari difera de la persoana la persoana ca sa nu mai zic de diferente intre cautari atunci cand esti logat cu cont google ( gmail ).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)