Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Experienţă neplăcută freelancer

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am la mana un 1.4.0 la care pana si acest upgrade a fost un chin de pe la 1.2.x. Acum de functionat functioneaza la 90%, dar in dashboard sunt tot felul de probleme, spre exemplu nu reusesc sa creez pagini din CMS. Nu e nici responsive, trebuie mult lucrat la el. Cand intri in cod iti vine sa-ti tai venele.

Proprietarul are vreo 300 de produse si nici nu folosea multe din functiile unui magazin virtual, era mai mult magazin de prezentare cu optiune de cerere oferta, asa ca i-am recomandat sa renunte la platforma, iar acum facem un site pe wordpress. Omul e extrem de incantat de WP deoarece e foarte customizabil pentru oricine, pe cand la prestashop pe unele module n-ai ce face, ori nu le gasesti sa faca ce vrei, ori trebuie sa platesti.

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    21

Implicit

"Ok, îmi fac cont şi postez detalii despre proiect."

Poti sa dai mai multe detalii despre anuntul postat? Adica formularea exacta?

Daca freelancerii isi faceau treaba, poate ignorai charge-ul de la site...
    Busy

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Bela Vezi Post
    Daca freelancerii isi faceau treaba, poate ignorai charge-ul de la site...
    Nu, nu ignoram. Nu exista. Orice tranzactie facuta fara acordul meu expres duce la ruperea imediata a colaborarii. Fara exceptii si cu orice cost.
    In urma cu doua luni am oprit colaborarea cu GoDaddy chiar daca mi-am recuperat banii (cca 100 eur)

Proiectul era in derulare si e adevarat nu prea eram multumit de ce se intampla.
    Dar am experienta cu zugravii. Ai rabdare si ii bati la cap si daca banii sunt la tine nu-i problema.
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    21

Implicit

Imi cer scuze, sunt derutat: adica dai 15EUR sa te lase pakistanezul in pace, pakistanez care nu ti-a facut nimic la site (si asta fara sa ii ceri un milestone), dupa care esti indignat de faptul ca freelancer iti ia din cont 3eur potrivit conditiilor de utilizare pe care nu le-ai citit dar le-ai acceptat cand ai facut cont repede ca postezi detaliile despre proiect care nu stiu cum a fost formulat?

S-ar putea sa gresec (si imi cer scuze inca odata pentru ignoranta), dar te-ai grabit.

M-am ars atat ca freelancer cat si angajator: conteaza foarte mult cum se formuleaza anuntul si ce raspunsuri primesti.
    De asta intreb de de anuntul pe care l-ai dat (implicit de raspunsurile pe care le-ai primit).

Mama lor de 3 EUR...
    Busy

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    38

Implicit

@Bela
    Nu stiu cat de mult folosesti tu paypal.
    Eu folosesc lunar si fac plati de peste 100 eur pentru diverse chestii. Ebay este un super-partener. Am incredere 100%. Mai sunt si altii.
    Activarea contului unui furnizor in Paypal se face explicit. Daca se face altfel nu este fair.
    Poate ca in termeni si conditii nici nu s-a exrimat explict ca activeaza contul de paypal.
    Este suficient sa zica ca sunt de acord sa platesc fee-urile si implicit accept accesul lor pentru fee-uri
    Cu un asemenea partener nu ma simt in siguranta.

De cate ori ai citit tu, impreuna cu avocatii tai, zecile de pagini de termeni si conditii cand ti-ai facut un cont ?
    Vezi imaginea de mai jos
    Eu l'am dezactivat a doua zi

paypal.jpg
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Daca nu era pe nisa aia, care nu prea ma incanta, mai mai ca incercam sa gasesc loc prin calendar sa te ajut eu, (asta pentru faptul ca ai tot dat advertoriale free membrilor comunitatii de pe aici)

2. Gandeste-te serios la varanta wp + woo (vad ca a mai zis cineva mai sus de ea si o recomanda, deci nu doar eu) si apoi nu mai cauta indieni si pakistanezi ca e posibil sa lucreze prost sau e posibil sa nu sti tu sa ii gasesti pe aia cativa buni dintre ei. Apoi dupa ce pui un wp+woo pe site daca esti elev sau student cauta un coleg in clasa si vezi daca vrea pentru 50-100 de lei sa vina la tine 3 zile si sa stea la calclator sa bage 2-3 ore produse. Il cauti pe ala mai tacut sau mai amart din clasa/grupa ca ala s-ar putea sa iti faca treaba buna, nu-l lua pe ala destept tare care le stie pe toate ca ala nu vrea sa munceasca.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut freelancer cu experiență in X-Cart
    De Olivian Breda în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st August 2013, 11:53
  2. Review megapetrecere.ro - fluctuatie SERP neplacuta
    De Andrei S în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 8th October 2010, 16:01
  3. Freelancer
    De reico în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7