Salutare,
Pentru ca ma aflu intr-o situatie delicata si lucrez la un proiect care necesita sustinere financiara in mod constant iar timpul meu este unul destul de liber, am decis sa ma ajut de ceea ce stiu sa fac iar astfel pot oferi serviciul de content writer la niste preturi avantajoase pentru ambele parti.
Articolele pot fi atat cu diacritice, cat si fara si doar in limba romana. Nisele pe care am scris sunt diverse, iar printre cele mai multe articole pe care le-am redactat au fost pe it, diete, electronice, nutritie, fashion si lista poate continua.
In ceea ce consta portofoliul, acesta nu e foarte stufos pentru ca mi-am facut un obicei prost prin care lucram doar prin mail cu clientii, acolo fiind trimise articolele si aia era. Totusi, pot furniza cateva site-uri pe care am scris insa pentru mine cel mai oke ar fi sa redactez un articol exact asa cum aveti nevoie si daca totul e in regula continuam. De asemenea, articolele sunt originale, asta o pot garanta cei cu care am colaborat pana acum de pe forum.
Pot prelua comenzi si mai mici care sa fie gata intr-un timp mai scrut(cu verificarile de vigoare) si ma pot ocupa de optimizarea lor seo si de postarea lor pe site.
Pentru pachetele mai mari, pot ofera un pret mai mic si bineinteles, plata se face dupa verificarea articolelor avand in vedere situatia. Pentru mai multe intrebari va astept prin pm sau pe mail la comenzi.articole@gmail.com
O zi cu spor!