[Ofer] Servicii de content writer
De curand am reusit sa strang o echipa mea de editori, toti cu experienta in domeniu, persoane serioase.
Asadar daca esti in cautare de un writer serios si talentat ma poti contacta, se ofera confidentialitate maxima!
Putem scrie pe aproape orice tema, toata echipa detine experienta de cativa ani in scris, am 4 editori care au scris mult pe partea de fotografie, pe partea tehnica (de exemplu despre aparatele de fotografiat), nunta, sedinte foto, obiceiuri, arta culinara ( condimente, plante medicinale), etc.
Ceilalti scriu cu placere articole pentru femei (machiaj, ingrijirea tenului, etc), amenajari interioare si feronerie, articole generale adaptate la cererea clientului.
Se ofera doar pachete de 10 articole la pretul de 110 ron. Articolele nu se scriu la intamplare ci doar dupa ce ne documentam asupra subiectului. Un articol contine in medie 500 de cuvinte.
Nu aceptam comenzi prin care sa fim presati de timp, in functie de tema data de client vom da un raspuns privind timpul necesar. Cand am terminat de scris toate articolele clientul va primi o parte (gen 200+ cuvinte) din articole ca sa-si faca o idee despre stilul abordat, dupa ce face plata primeste articolele intregi care din acel moment ii apartin in totalitate.
Plata (de preferat) prin paypal sau cont bancar.
Contactati-ma doar daca sunteti interesati, multumesc!
Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!