In mod normal nu va deranjam cu acest site deoarece nu este al meu ci doar ma ocup de el. Totusi a intervenit ceva si ma inteleg mult prea bine cu posesorii ca nu incerc sa fac orice pot. Daca va deranjeaza imi cer scuze anticipat si sper sa nu fie consecinte prea severe...
Despre site:
Domeniu megapetrecere.ro, finalizare pe la sfarsitul lunii august ( a.c. ) si tot atunci a fost indexat de G.
Orice sugestie este binevenita, pe mine ma intereseaza ( frige! ) ceea ce urmeaza:
- fac siteul, optimizez on page si ajung la linkbuilding... inscriu in aproximativ 100 de directoare folosind aproximativ acelasi text ancora ( poate chiar identic ) - atunci nu credeam ca asta poate fi o pb... doar cateva sute de linkuri.
Lucrurile merg excelent, pe 5 ( deci cu 2 zile in urma ) siteul apare pe pozitia 16 in G la cautarea cu expresia principala "petreceri copii" ( cu cateva zile in urma era pe #17... deci o usoara crestere ). Ziua urmatoare pe aceeasi cautare siteul apare pe pozitia #34... situatia este identica si acum!
Eu nu am facut absolut nimic de o saptamana cred, de ce s-a intamplat asta?!?
Mai urmaresc si alte expresii fiecare pe cate o pagina secundara ( iluzionist, petreceri halloween si animatori copii ) SERP-ul la aceste cautari este identic deci orice se intamla vizeaza doar indexul.
Imi vin in cap fel si fel de speculatii ( inclusiv penalizare sau devalorizare de IBL-uri pt ca predomina acelasi text ancora ) si la un moment am o revelatie...
Caut "Petreceri copii" ( deci aceeasi expresie scrisa cu litera p mare ) si observ siteul pe #15. Am auzit si eu de semantic search dar... este aceeasi expresie! Interesant este ca si la anumiti "colegi de nisa" sunt mici diferente SERP la cautarea "petreceri copii" vs. "Petreceri copii". Eu nu am mai vazut asa ceva pana acum, voi ce parere aveti?
Sunt in ceata rau si unealta mea preferatea ( Seomoz Open Site Explorer ) nu ma ajuta deoarece siteul este prea nou. In GWT vad 262 de linkuri catre index.
Astept raspunsurile vostre si motivul principal pentru care cer acest review este sa stiu exact de ce siteul a cazut de pe #16 pe #34 de la o zi la alta si ce pot face daca este vina mea ( si chiar daca nu este vina mea... ). Multumesc.

Răspunde cu citat