at Cristi & Dragos
Este pe prima pagina pe "iluzionist" si "animatori copii" ( pagini secundare ).
Inca nu stiu exact ce cauzeaza acest G dance dar clar vizeaza numai indexul. Din raspunsurile de mai sus numarul mare de linkuri intr-un timp scurt nu este treaba buna... ( eu credeam ca pot aparea pb doar la mii de linkuri... sau zeci de mii! ).
Ms oricum pt sugestii si exemple.
at Krm
ms de link ( sau mai degraba de ideea de cautare ) ... am incercat mai multe unelte ( inclusiv YSE dar cu www nu si fara! ).
Faza tare este ca acum numai sunt diferente SERP intre cautarile "petreceri copii" si "Petreceri copii". Am printscreenuri si oricum poate a mai sesizat cineva asta - foarte dubios fenomenul.
Ultima modificare făcută de Andrei S; 8th October 2010 la 01:50. Motiv: n-are sens sa repet ce scrie in postul de mai sus
Intotdeauna vei gasi diferente in SERPS, chiar de la acelasi PC, daca faci refresh de X-ori. Diferite datacentere, sunt in diferite stadii de update.
Nu am citit tot thread-ul, recunosc, dar ... Traficul ti-a ramas la fel ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
at Cristian Mezei
Ms de raspuns, nu stiam.
Traficul variaza destul de mult: 7v/16v/4v/13v/10v astazi - conform G Analytics. Cel mai mic trafic din ultimele saptamani a fost exact pe 6 cand am observat ca a pierdut pozitia ( monitorizez zilnic clasamentul G deci datele sunt exacte ).
In general, daca vezi fluctuatii in pozitii, pe cuvinte cheie, desi traficul este constant (ca si in trecut) este total ignorabil. Este o miscare naturala.
Cand si traficul scade cand pozitiile scad, atunci da, trebuie sa te gandesti la probleme.
Ma duc sa ma culc, scuze![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Somn usor!
si eu trebuie sa dorm in curand...
Google Dance clar, o sa faca asa pana se stabilizeaza si apoi o sa ramana pe 15 ... sau mai sus daca il mai ridici. O sa tot patesti chestii d-astea, asa ca nu-ti face griji. Mai intai asteapta 1 saptamana - 2 si de-abia pe urma poti intra in panica daca nu revine.
at Cristi Ursut
Adevarat... traficul acum nu face alceva decat sa ma incurce deoarece variaza.
at Cosmin3
M-am calmat destul de mult de cand am deschis acest thread, ma speriasem deoarece a fost prima oara cand m-am lovit bine de G dance.
Sa vezi ce distractie o sa fie cand pierzi 10.000 vizitatori zilnici cu saptamaniile![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)