Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 32

Subiect: Raport de pozitionare

wizzi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2007
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt complet de acord cu tine si suntem dispusi sa facem ca seriviciul nostru sa evolueze cu ajutorul vostru. Nu suntem numai vanzatori de produse, am lucrat pentru googlefight.com/index.php?lang=ro_RO versiunea RO. Intentiile noastre se indreapta spre educarea intr-un pietei romanesti intr-un spirit web si o optica de referentiere naturala (organica) curata.
    Ma repet poate insa mesajul initial pe care voiam sa il transmit era ca un nou util de reporting se lanseaza pe piata romaneasca si facut de catre români. Mesajul a fost poate prea publicitar, sunt de acord, insa as dori sa primesc critici constructive pentru a face acet utilitar sa evolueze.

wizzi

pstefan75 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Posturi
    106
    Putere Rep
    37

Implicit

Am incercat si linkul incercati gratuit aplicatia noastra
    Eroare
    Cererea dumneavoastra a fost refuzata.
    Cod eronat
    apoi pentru cei care cred ca ofera servicii noi (ca nu mai exista aplicatii care fac ce ofera ei), exista altele care fac mai multe:
    - submitere
    - analiza site
    - analiza keyword
    - sugestii keyword + popularitate keyword + nr de siteuri concurente pentru fiecare keyword
    - primele 10 siteuri (pozitionare), pentru un anumit keyword sau mai multe
    si multe altele
    unul din programele pe care le foloseam acum 2 ani (nu mai folosesc acest tip de programe) il gasiti aici
    http://www.download.com/Google-Ranki...ml?tag=lst-0-1

un altul aici:
    http://www.soft32.com/download_122179.html

si multe altele aici:
    http://www.download.com/3120-20_4-0....0site&tag=srch

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Interesanta chestie. E foarte bine ca apar si la noi firme specializate strict pe SEO, si instrumente online care costa 2-3-7 euro, deoarece chestia asta ajuta industria sa evolueze in sus, si e foarte bine. Eu de pilda am decis sa inchid livrarea de servicii SEO la KSD de mai bine de un an, pentru ca piata era prea slaba. Acum e doar un serviciu cu valoare adaugata pe care il oferim clientilor care il cer in mod expres, dar niciodata nu il oferim cuiva care vine de pe strada si zice ca vrea SEO, pentru ca 99% vin cu asteptari absurde de genul "ma va costa 100 de euro", iar pentru restul de 1%, chiar nu e nici o pierdere daca nu ii luam de clienti. Asemenea instrumente ajuta la disciplinarea pietei si oamenii vor intelege ca daca au in buzunar doar 50 de euro, ok, de 50 de euro vor avea 20 de rapoarte de pozitionare pe an. Nu cum l-am avut pe unul acum fix un an, care vroia cu 50 de euro / luna timp de 1 an sa faca si sa dreaga la un ditamai site-ul de imobiliare. O firma cu ditamai sediul, care face ditamai tranzactii imobiliare.

Pe de alta parte tot ce spun Krumel si ceilalti e foarte adevarat, dar ganditi-va ca exista mici patroni, mici directorashe de marketing (folosesc femininul deoarece in RO "fata de la marketing" e o constanta implacabila, asa cum e alternanta zi-noapte) care habar nu au sa foloseasca treburile alea. Nu mai zic de "IT manageri" care habar nu au sa instaleze un site pe serverul propriu, aflat inhouse (vazut cu ochii mei 2 cazuri in ultimele 2 luni). Si atunci, de ce sa nu ii pui sa dea 2 euro pe un mic raport? Toata lumea iese in castig, firma ia 2 euro de la astia, aia rasufla usurati ca [li se pare ca] au habar de ceea ce se intampla cu site-ul lor.

Ca sa nu mai spun de mentalitatea "e gratis, deci trebuie sa fie prost". Vazuta cu ochii mei. Anul trecut a trebuit sa ii demonstrez unui client ca nu e nici un pericol sa-si faca site-ul pe LAMP aratandu-i ca insusi providerul lui (care ii oferea un serviciu de hosting ASP/MSSQL, pe care i-l oferea la un pret exorbitant) avea un site pe LAMP. Evident ca providerul il aburise ca "treburile astea opansurs e proaste, domle, e eftine si proaste, n-are suport tehnic, la cine dai telefon daca iti crapa un site facut in pehashpe?!..."
    Lucian

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2007
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Voilŕ,

bugg-ul a fost reparat, scuze pentru inconvenient

wizzi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2007
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Cu totii stim ca web-ul romanesc se gaseste intr-o "dulce dezordine". De ce "dulce"? pentru ca aceasta dezordine ii favorizeaza pe cei care promit rezultate inimaginabile intr-un timp record. Una este sa optimizezi un site si sa il aduci in primele pozitii din 1.000.000 de rezultate si alta e sa il faci sa apara printre primii din 200.000 de rezultate. Exista site-uri care merita sa fie gasite si vizitate si pe care le gasim din intamplare mergand din link in link dar nu si in rezultatele motoarelor.

In fiecare zi, pe strazile Bucurestilor defileaza mii de adrese web inscrise pe masinile de firma si totusi, cand cauti ... sa zicem "clinica particulara", ai o singura clinica care se afiseaza si restul sunt portaluri, articole din ziare si forumuri (http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...ticulara&meta=) ce vrea sa insemne asta, ca nu e decat o singura clinica privata in romania, sau ca numai una are site?

Cei care si-au creat un site numai pentru ca e la moda, se regasesc in nevoia de SEO, Romania nu va fi o exceptie, se va intampla ca in toate celelalte tari europene in care SEO valoreaza milioane de euro in fiecare an cu progresii de +30% pe an (SEO sau SEM). Astazi, piata nu e pregatita inca in Romania (educata) intrucat suntem la inceputul web-ului comercial cum era sa zicem Franta in 97/98 (si da, epoca "totul gratis" nu e un model economic durabil). Dar din fericire web-ul va avea intotdeauna aceasta particularitate de a aduce internautilor servicii gratuite si platite lansand astfel dreptul la libera alegere de a plati sau nu un serviciu.

Acest prim utilitar pe care l-am dezvotat (caci vor mai fi si altele ar putea fi o modalitate pentru oricare proprietar de site care se intereseaza putin de soarta site-ului sau dar care nu graviteaza insa in acest microcosmos al SEO si care nu are timp, sa isi verifice pozitiile si sa-si evalueze nevoia de vizibilitate in motoare. Apoi, ca va face apel la noi sau la altii mai mult sau mai putin scumpi, nu aici e problema.

Cred ca avem cu totii de castigat din a aduce internautilor cunostintele noastre in aceasta meserie de SEO si de ce sa nu o facem si mai ales in ce conditii (sunt adeptul referentierii naturale sau organice fara pagini satelit sau tehnici)

Si as lansa o idee, de ce sa nu organizam o intalnire intre noi pentru a vorbi SEO asa cum se face in alte tari ca Franta de exemplu unde se organizeaza conferinte si seminare?

Ce ziceti?

Wizzi

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de wizzi Vezi Post
    Si as lansa o idee, de ce sa nu organizam o intalnire intre noi pentru a vorbi SEO asa cum se face in alte tari ca Franta de exemplu unde se organizeaza conferinte si seminare?

Ce ziceti?

Wizzi
    Pai pentru o industrie care face cat o Dacia Logan (si de altfel si incape intr-o Dacia Logan), ma tem ca un simplu forum online e momentan suficient.
    Lucian

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2007
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Vad ca mici manifestari de profil exista http://www.digitalforum.ro/

wizzi

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

In fiecare zi, pe strazile Bucurestilor defileaza mii de adrese web inscrise pe masinile de firma si totusi, cand cauti ... sa zicem "clinica particulara", ai o singura clinica care se afiseaza si restul sunt portaluri, articole din ziare si forumuri (http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...ticulara&meta=) ce vrea sa insemne asta, ca nu e decat o singura clinica privata in romania, sau ca numai una are site?
    nu, nu inseamna ca exista o singura clinica in Romania... Inseamna ca nu stii sa cauti (nu neaparat tu, in general)... Romanii folosesc majoritar Google, care de cele mai multe ori da rezultate ok, insa romanii ar trebui sa stie ca exista si alternative... Si pentru ca acum vorbesc in numele meu, dau un singur exemplu:
    http://www.murfi.ro/caut-clinica-particulara-site-0.htm

PS
    Sigur exista si alte motoare romanesti, poate mai bune, poate mai actualizate, poate nu, insa esentialul in acest post este ca exista alternative...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2007
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Este o alternativa la exemplul pe care l-am dat eu. Totusi, vad ca expresia pe care ai folosit-o este aceeasi cu cea pe care am folosit-o eu, asta nu inseamna ca nu stiu sa caut ci ca exista si alte motoare in care poti cauta. Eu am dat numai un exemplu. Si de ce sa ne prefacem ca nu vedem cand se stie foarte bine ca Google este folosit in prioritate.
    Pe de alta parte, sustin opinia ta, si anume ca nu ar trebui sa fim tributari unui singur motor de cautare care sa detina monopolul. Libertatea de alege insa o are toata lumea.
    Murphi este un motor bun (ca si multe altele probabil) dar cata lume il cunoaste?

wizzi

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Vad ca mici manifestari de profil exista http://www.digitalforum.ro/

wizzi
    Pai pe SEO acolo e doar Cristi, care oricum e ubicuu cand vine vorba de SEO & Romania. Restul pun bannere, trimit newslettere, fac site-uri "flesch", platesc cu cardul online etc. Si cu putin efort incap cu totii intr-un Logan break.
    Lucian

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. RC si raport analitycs
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th March 2010, 13:55
  2. SEO ... pozitionare...Google
    De vivaldi în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th May 2009, 10:34
  3. kitcat la raport
    De kitcat în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 21st April 2009, 13:36
  4. Adsense Pozitionare langa imagine logo
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th April 2007, 16:09
  5. Pozitionare foarte buna in Yahoo si MSN, nu si in Google
    De Dude în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd February 2007, 21:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •