Am si eu niste intrebari.
1. Ce lista de directoare folosesti? E cea de pe dirpedia sau ceva retea proprie de directoare spammy?
2. Frecventa minima sa inteleg ca e 50 - 2 zile deci 25/zi.
3. Ce contine raportul de la final?
Multumesc.
Am si eu niste intrebari.
1. Ce lista de directoare folosesti? E cea de pe dirpedia sau ceva retea proprie de directoare spammy?
2. Frecventa minima sa inteleg ca e 50 - 2 zile deci 25/zi.
3. Ce contine raportul de la final?
Multumesc.
.
50 de inscrieri pe zi, 100 de inscrieri pe zi, 50 de inscrieri la doua zile.
Adica 50 la fiecare doua zile, nu 50 in doua zile. Cel putin eu asa inteleg.
Referitor la numarul de inscrieri. Ar fi prea mult o frecventa de 100 de inscrieri pe zi pentru un domeniu nou(nou adica nu are prea multe backlink-uri)?
Eu astept in continuare sa fiu contactat cum sa fac plata , pe site am completat dar cred ca este foarte ocupat cu diferite comenzi
si la mine la fel, am completat formularul si nimic, pune si un program de lucru sa stim poate duminica nu lucrezi
1. in weekend nu am lucrat, adica cel putin nu la inscrieri noi
2.frecventa 50 dir la doua zile inseamna ca odata la doua zile se inscrie in 50
3. lista de directoare este o lista realizata de catre mine, directoare romanesti puse cap la cap de catre mine, evident ca se gasesc si pe dirpedia dintre ele, nu e reteaua mea de directoare
4. 100 de inscrieri pe zi nu sunt multe pentru ca nu toti webmasteri aproba in acceasi zi linkurile
5. au fost multe comenzi, insa am scris pe site timpul de procesare al comenzii e intre 12-48 de ore
au mai ramas 188 de inscrieri
foarte tare oferta .. Il cunosc bine pe Cosmin e un baiat tare de tot ...
Unul dintre putinii cu care ma inteleg si eu.. sau nu??? Alo Cosmine m-as baga si eu la 30 de pachete !!!)
A inceput sa construiasca link-urile inainte ca eu sa apuc sa fac plata. Felicitari
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
au mai ramas 182 de inscrieri
scuze pentru intarierile clientilor noi, insa am fost plecat prin tara cu putina treaba, voi procesa inscrierile in ordinea completarii formularelor, multumesc pentru intelegere!
au mai ramas 161 de inscrieri
ti-am trimis si eu un pm acum cateva zile si nu am primit nici un raspuns.
Toate drumurile duc la Targoviste
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)