Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Inscriere in 300 directoare romanesti

hcs
    hcs este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th July 2007
    Vârstă
    45
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit Inscriere in 300 directoare romanesti

Serviciul este oferit de catre S.C. SERV SISTEM S.R.L. Iasi, Romania, oferindu-se factura si angajamente prin contract. Garantia inscrierii o reprezinta trimiterea catre client a unui printscreen cu fiecare inscriere realizata (prinscreenul va fi facut dupa adaugarea datelor siteului - clientului).

Inscrierea nu garanteaza introducerea efectiva in directoarele respective insa pentru a obtine rezultate cat mai bune vom incerca sa inscriem siteul clientului in mai mult de 300 directoare.

Pentru orice nemultumire va rugam sa trimiteti mail la adresa mentionata pentru rezolvarea pe cale amiabila.
    Impotriva comentariilor si declaratiilor de orice tip la adresa serviciului care nu sunt conforme cu realitatea suntem nevoiti sa luam masurile legale ce se impun in astfel de situatii.
    Va multumim.

Update: Rog cei interesati sa ma contacteze pentru a oferi mai multe informatii.
    Ultima modificare făcută de Diana; 11th January 2008 la 23:57.

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    34

Implicit

zici ca e un mesaj spam, sunt sigur ca acest mesaj a fost bagat in cel putin 10 forumuri iar site-ul imi intareste aceasta idee

succes oricum.

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    353
    Putere Rep
    34

Implicit

Si ce daca? Omu' si-a prezentat oferta, care oferta este in categoria corespunzatoare si mai mult decat atat.. ne aflam pe un forum legat de seo.
    Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    43

Implicit

De acord. Totusi, link catre siteurile proprii sunt permise doar la Studii de caz. Daca doriti sa apelati la serviciile lui hcs, il puteti contacta.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    34

Implicit

si acelasi forum seo lupta impotriva spam-ului si parerea mea personala a fost ca "seamana cu un mesaj de tip spam"

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    39
    Posturi
    518
    Putere Rep
    35

Implicit

la ce pret era?
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    34

Implicit

300 lei scria pe site.

hcs
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th July 2007
    Vârstă
    45
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de memelea Vezi Post
    zici ca e un mesaj spam, sunt sigur ca acest mesaj a fost bagat in cel putin 10 forumuri iar site-ul imi intareste aceasta idee

succes oricum.
    Explici omului sa nu faca comentarii referitoare la serviciu ca va trebui sa raspunda pentru faptele lui iar el primul lucru ce face? zice ca e spam ca e bagat in 10 forumuri. Acum eu tre sa stau sa scriu tot felul de scrisori oficiale, sa-l caut, sa-l dau in judecata. Pana nu articulezi 2-3 din astia care vorbesc doar ca sa faca posturi nu se simt bine. Oricum multumim pentru urarea de succes. Sper ca lumea sa intaleaga ca un serviciu serios, care isi asuma responsabilitatea asupra greselilor, nu poti gasi oriunde.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de hcs Vezi Post
    Explici omului sa nu faca comentarii referitoare la serviciu ca va trebui sa raspunda pentru faptele lui iar el primul lucru ce face? zice ca e spam ca e bagat in 10 forumuri. Acum eu tre sa stau sa scriu tot felul de scrisori oficiale, sa-l caut, sa-l dau in judecata. Pana nu articulezi 2-3 din astia care vorbesc doar ca sa faca posturi nu se simt bine. Oricum multumim pentru urarea de succes. Sper ca lumea sa intaleaga ca un serviciu serios, care isi asuma responsabilitatea asupra greselilor, nu poti gasi oriunde.
    foarte tare asta cu scrisorile si cautatul; de mult n-am mai ras asa cititnd un forum (poate si pentru ca citesc forumuri "work-related")

in primul rand nu vad pentru ce ar putea fi dat in judecata;
    a zis ca parerea lui e.. spam; si?
    chiar daca am extinde pana la fapte gen calomnie tot nu ar tine in instanta pentru simplul motiv ca "spam" nici macar nu un cuvant romanesc. ('te spun lu' tovarasa educatoare ca mi-ai zis "asdaffaksjflkdfa;"!' - poate era de bine, cine stie?)

iar faza cu cautatul.. sa fim seriosi.. efortul necesar pentru asa este imens in comparatie cu rezultatul.. rezultat care oricum nu poate fi pozitv;

in al doilea rand o sa spun si impresia pe care mi-a facut mesajul initial (vad ca acum este editat si nu are link - desi eram curios sa vad si eu siteul);
    Pentru orice nemultumire va rugam sa trimiteti mail la adresa mentionata pentru rezolvarea pe cale amiabila.
    Impotriva comentariilor si declaratiilor de orice tip la adresa serviciului care nu sunt conforme cu realitatea suntem nevoiti sa luam masurile legale ce se impun in astfel de situatii.
    Va multumim.
    asta imi spune mie (conform "specificatiilor" dupa care functoneaza procesorul meu) ca firma in cauza se astepta la reactii "neamiabile";
    de ce se astepta la asfel de reactii? poate pentru ca stia (firma) ca mesajul cu pricina nu e tocmai in regula (de ce as vrea ca atunci cand ma duc sa cumpar o paine sa ii zic vanzatoarei "vreau o paine, dar daca chemi politia te omor"? - de ce m-as astepta ca vanzatoarea sa cheme politia cand vinde o paine? - poate pentru ca vreau sa fac ceva ilegal, adica sa fur painea);

subliniez ca e impresia mea cauzata de aces mesaj (la fel ca atunci cand ma uit pe cer si am impresia ca o sa ploua si de obicei chiar ploua)

ps. sry pt off-topic

hcs
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th July 2007
    Vârstă
    45
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

am pus acea remarca deoarece am observat ce au patit altii care au incercat sa ofere un asemenea serviciu.
    Am sa fiu mai explicit: luam exemplu un site x potential client. Acesta la inceputul inscrierii in directoare nu ne furnizeaza decat o descriere rugandu-ne pe noi sa facem alte descrieri ale siteului respectiv. Noi facem descrierea dupa continutul siteului. Dupa ce siteul este inscris (cu descrieri diferite) clientul observa ca obtine rezultate bune in google sherps pentru o parte din descrierile respective. Dandu-si seama ca ar fi putut profita mult mai mult de pe urma descrierilor se gandeste sa scrie pe toate forumurile ca descrierile facute de catre noi nu au fost suficient de bune. In astfel de situatii nu iti ramane decat alternativa de a ramane cu gura cascata.
    Exemplele in acest sens pot continua.
    Exprimarea anuntului provine din rautatea cu care priveste concurenta aceast serviciu.
    Dupa cum am anticipat nu au intarziat sa apara comentariile rau voite a unor forumisti care daca privim cu atentie la activitatea lor ramanem surprinsi de tupeul cu care critica unele initiative.
    Avem aici exemplu pe domnul Marian Memelea un student talentat la Politehnica in Bucuresti care a creat cateva siteuri iar pentru a le promova s-a inscris in mai toate forumurile existente facand cu adevarat ceea ce se numeste spam. Mai presus de asta nu s-a obosit nici macar o singura data sa lase datele de contact pe vreun site indiferent daca ii apartine sau daca doar a spamuit in el. Pentru cei ce doresc sa verifice pot cauta "memelea" cu google.
    Cat dspre domnul Gabriel Stancu ii doresc toate cele bune...si poate ar fi timpul sa aprecieze ca exista persoane care incearca sa faca unele lucruri bune fara intentia de a "pacali" betonul, nisipul si pietrisul.
    Ultima modificare făcută de hcs; 12th January 2008 la 04:21.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscriere site in 400 de directoare romanesti
    De matican în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd December 2008, 02:51
  2. Inscriere in directoare romanesti semiautomata
    De vip_vyo în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st March 2008, 19:27
  3. Caut om pentru inscriere in directoare romanesti
    De SeerKan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 14