Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Inscriere site-uri in directoare romanesti

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit Inscriere site-uri in directoare romanesti

Am nevoie de o persoana care sa imi inscrie cateva din site-urile mele in directoare romanesti. Nu sunt interesat de acele directoare care cer neaparat link reciproc.

Pentru fiecare site se va furniza un tabel cu urmatoarele coloane:
    1. director
    2. PR director
    3. url-ul categoriei in care a fost inscris
    4. PR categorie
    5. PR estimat dupa acceptare (de exempu pentru categoriile care au inregistrarile pe mai multe pagini si astfel se ajunge de cele mai multe ori la PR=0, desi PR-ul categoriei sa fie de 3)
    6. titlul paginii inserat in formularul de inscriere (unele site-uri pot sa aiba si 2-5 titluri ce vor alterna la inscrieri)
    7. Modul de ordonare in lista de directoare (alfabetic/pr/nr.vizite/nr.voturi).
    8. directorul cere neaparat inregistrare (da/nu)
    9. realizare screenshoturi cu pagina de inscriere cu datele completate. Din tabelul anterior se vor realiza link-uri catre aceste screenshoturi pentru o mai usoara verificare.

Inainte de a alege pe cineva as dori sa stiu:
    - in cate directoare in limba romana va inscrie site-ul;
    - ce procent de acceptare se estimeaza in termen de 7 zile de la data finalizarii inscrierilor.

As dori o oferte (direct aici sau PM) de tarifare/site pentru un site, pentru 2-5 si pentru 6-15.
    Se pot face si oferte customizate: un tarif pentru punctele 1-6; altul pentru 1-6 si 9; pentru 1-7; pentru 1-7 si 9 etc.
    Eventual oferta poate sa fie divizata si pe nr. directoare in care persoana va inscrie site-ul.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 14th January 2007 la 11:25.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Thumbs up

Probleme:
    1. La ce sa faci screenshoturi ? La ecranul dinainte de a apasa butonul de trimitere? Ca dupa iti apare un mesaj gen "site-ul a fost trimis, fara nume, detalii". Dar se poate face si asta.
    2. "3. url-ul categoriei in care a fost inscris" - De multe ori e dinamic. in cateva zile, daca mai inregistreaza si altii, esti pe alta pagina.
    3. "5. PR estimat dupa acceptare " Sa vad si eu cine poate sa estimeze asta. Teoretic direcorul e gratuit, dar ownerul poate sa-si plaseze propriile reclame sau link-uri sponsorizate.
    4. Depinde si categoria site-urilor de inscris. Chiar daca ai titlu, descriere si keywords a la super dmoz, daca esti in conflict de interes cu site-urile promovate de owner, zero sanse sa fi acceptat.
    5. "9. realizare screenshoturi cu pagina de inscriere cu datele completate. Din tabelul anterior se vor realiza link-uri catre aceste screenshoturi pentru o mai usoara verificare." Se poate si asta, dar timpul ca sa "aduci dovezi" e la fel de mare cu inscrierea.
    6. 25% din directoare nu specifica in mod clar daca vor link back sau nu. Daca ai noroc sa ai un site de inscris intr-o categorie unde sunt putine sau deloc, sunt sanse mari sa fi acceptat (ownerul vrea content acolo).
    -------------
    Pe concret:
    1. Inscriere in lista mea de aproximativ 200 directoare romanesti, care includ directoare cu link direct si indirect (nu transfera pr) cu titluri, descriere, keywords si categorie propusa de client + adresa de email pe domeniu:
    Tarif: 62 euro
    Tabelul va contine directoarele in care a fost trimis (directorul parinte) cu mentiuni:
    N = nu a fost trimis + motiv
    NN (not now) = cazuri in care serverul e down sau e in lucru si trebuie revenit
    Y = site trimis.
    Mentiuni daca se solicita inregistrare, userul si parola contului creat (daca e cazul).
    Mentiuni daca se cere cod in site sau nu specifica in mod expres.

Termen 1 saptamana

2. Tabel cu "dovezi": depinde cat timp ia, probabil ca uneori trebuie facuta poza inclusiv la ecran unde spune ca nu gasit directorul.
    Tarif negociabil, in principiu cam tot atat.

Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Inca mai astept oferte.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Sfatul meu: listele nu sunt secrete si le gasesti aici. Fa inscrierile dupa ceas si noteaza timpul. O sa vezi ca suma e rezonabila. De obicei nu ai cum sa intelegi pana nu incerci. Fa tot, la maximul de detalii/dovezi pe care il ceri. Iti garantez ca vei cere o suma mai mare.
    Spor
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscriere site in 400 de directoare romanesti
    De matican în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd December 2008, 01:51
  2. Inscriere in directoare romanesti semiautomata
    De vip_vyo în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st March 2008, 18:27
  3. Caut om pentru inscriere in directoare romanesti
    De SeerKan în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 14