Fara sa iti stric afacerea, dumneata esti persoana care a incercat sa il dea jos pe zoso?
Fara sa iti stric afacerea, dumneata esti persoana care a incercat sa il dea jos pe zoso?
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si conţinut video cu artizan Daniel Havrince ★★
Interesant comentariul de aici . El e Ambru Cosmin ... sa vedem daca face ce spune in angajamentul de pe seopedia
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
da ai vre-o sansa... no problem doar ca va trebui sa confirmi prin email datele si restul... oricum nu vand numarul la firme de marketing TV lasa-mi mesaj privat sa stiu care esti...
da, da... din pacate e offtopic mai cisteste si ce scriu eu pe blogul meu pentru o parere completa
Mai sunt 196 Inscrieri
Am facut si eu o comanda pentru un site de al meu , e bine ca mai apar astfel de oferte si pentru cei care nu au foarte multi bani
Se pare ca e serios.... mi-a umplut emailul cu confirmari de inscriere in directoare
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
As dori si eu, dar te platesc in dolari (facem calculul). Nici eu nu-mi pot lasa numarul de telefon. Daca e-n regula, astept PM.
incercati sa respectati termenii si conditiile, daca sunt prea multe conditii imi pare rau probabil ca sunt useri care sunt deacord cu acestea si voi face inscrierile pentru aceea
Ok. Succes!
o sa fac si eu un experiment
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)