Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
Legat de contradictiile de aici, din punct de vedere SEO ar fi doar includerea unui kw in url-ul tuturor atasamentelor. Personal nu vad cu ochi buni chestia asta.
Mi se pare aberant sa faca google chestia asta. Sa dea valoare pe baza unui folder intern, neafisat in site nicaieri. Majoritatea site-urilor mari folosesc un CDN, iar WP chiar ofera varianta asta gratuit, caz in care url-ul imaginilor n-are nicio legatura cu nimic. Dar daca cineva are argumente cu privire la asta, eventual bazate pe un test, pe o logica oarecare, le ascult.

Legat de securitate si de chestiunea din htaccess prezentata de vertedi, am iarasi rezerve. Eu vad altfel securitatea (adica ai un plugin vulnerabil, preferi sa il ascunzi sau sa il corectezi?). Iar despre htaccess, eu as zice ca regulile alea nu sunt bune pentru toti. In primul rand ca multi folosesc nginx, nu apache, apoi fiecare regula expusa acolo ar trebui sa fie inteleasa, abia apoi implementata.

Gandeste-te ca un cetatean incepator de pe forum pune cum scrie acolo, cache la css un an. In timp ce dezvolta site-ul, ca testeaza si el daca merge bine inainte sa fie gata. Cat dureaza sa se prinda unde e problema si de ce nu vede modificarile? Sau altfel - ala chiar face cache la css versionat? De aia am zis, sunt subiecte de dezbatut, nu trebuie luate de bune din prima. Aviz amatorilor.