Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 35 din 35

Subiect: Optimizarea vitezei / htaccess

harrvester este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    21st February 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    58
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de gupi Vezi Post
    La un site stufos și suficient de accesat, consumul de resurse pentru parcurgerea .htaccess o sa înceapă să se simtă.
    Vb. din experienta? Nu am testat dar sunt in stare sa pun pariu ca nu poti sesiza diferenta.

Din experienta:

Se dau: 1 poza (jpeg, comprimat), 1 css (pana in 1000 de linii), 1 js (pana in 1000 de linii).
    Diferenta de viteza, cache vs no cache (orice fel de cache implementat decent; nu bine, decent) se vede. Fara sa masori nimic, iti dai seama ca e mai rapid

Pentru cei se se plang ca "incarca" .htaccess-ul:
    cache - este o colecție de date ce sunt o "copie la indigo" a valorilor originale stocate altundeva sau calculate mai devreme, unde operația de aducere din memorie a datelor originale este costisitoare (datorită timpilor mari de acces la memorie) sau costul recalculării acestora este mare, în comparație cu costul citirii acestora din cache. ( wikipedia )

Sa tragem niste concluzii.
    - Orice mecanism ce face cache ocupa anumite resurse. Nu exista sistem de cache care sa nu "ingreuneze".
    - Cu cache, la prima accesare (cand nu ai cache) totul merge mai greu.
    - Cu cache, de multe ori, resursele mici ce nu necesita multa procesare se aduc mai greu.

Cu cache, unele lucruri merg mai greu, altele mai usor. Daca nu poti gasi acel punct in care maximizezi chestiile care merg repede si le minimizezi pe cele ce merg gereu, poti spune ca ai un cache prost!

Cei ce dau copy-paste (in .htaccess sau in general) o pot nimeri bine sau nu. Daca nu stii ce faci, poti folosi un plugin sau poti ruga pe cineva sa te ajute. E mai simplu.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am 3 chestii in .htaccess si prefer sa ramana asa

1. 301 seo redirect pentru https (asta e adaugat de curand),2 randuri sau 3.
    2. chestile default de la wordpress, fara alea nu se poate, ce pune el prima oara nu ce ar mai putea adauga alte 100 de pluginuri in plus pe acolo (4 randuri parca)
    3. xml-rpc protection (nu ca mi-ar sparge cineva siteul dar cand vin 1000 de roboti sa se joace cu fisierul ala merge foarte greu siteul)

Am mai vazut la uni clienti un Deny pe ip-uri. unul din ei avea deja peste 200 de ip-uri in lista. Am avut si eu o vreme cand tot adaugam robotii si veneau altii... mai bine pui sucuri sau alte metode de protectie care blocheaza singure ip-uri decat sa stai sa faci o lista care din punctul meu de vedere nu se termina nicodata.

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

Referitor la viteza de incarcare a siteului. Recent am facut un test cu gmetrix la unul din siteurile mele si mi-a dat rezultatul din imaginea atasata - https://s2.postimg.org/vlhrn9jjt/Untitled-1.jpg. Stiti cumva cum as putea sa rezolv, cum pot sa scad acel numar de requesturi, la ce se refera mai exact?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    3. xml-rpc protection (nu ca mi-ar sparge cineva siteul dar cand vin 1000 de roboti sa se joace cu fisierul ala merge foarte greu siteul)
    Exista varianta doar pentru .htaccess sau trebuie modificat si pe serverul Apache?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

triptic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th May 2017
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai putea configura Apache să folosească HTTP/2 -> este semnificativ mai rapid decât HTTP și oferă o serie de avantaje.
    Dacă dai o căutare pe Google găsești articole cu instrucțiuni despre cum se face.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cresterea vitezei unui site in wordpress
    De Stefania Trandafir în forumul WordPress
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 24th November 2013, 19:09
  2. Optimizarea onpage
    De Tom în forumul Google
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 11th October 2012, 21:36
  3. google VS optimizarea off-site
    De Paul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th May 2012, 22:15
  4. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th December 2011, 14:07
  5. Optimizarea mai potrivita
    De RandomHero în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd May 2011, 11:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •