Rezultate 1 la 10 din 35

Subiect: Optimizarea vitezei / htaccess

Afișare hibrid

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

@vertedi
    Nu am personalizat niciodata wp-content pentru ca am descoperit tarziu chestia asta si, in conditiile in care am sute de articole, imagini, etc, si folosesc unele module mai complexe, m-am gandit sa nu zapacesc site-ul. Daca se face modificarea asta din mers, nu trebuiesc modifecate si url-urile atasamentelor deja existente in baza de date?
    Multumesc!

Legat de contradictiile de aici, din punct de vedere SEO ar fi doar includerea unui kw in url-ul tuturor atasamentelor. Personal nu vad cu ochi buni chestia asta, prefer sa gestionez kw-urile atasamentelot din numele fisierului si alt. Daca as ranka si pe articole la fel ca pe imagini, as fi rege . Am site-uri care au picat de mult, nu mi-am mai dat interesul de luni de zile pentru ca am abandonat nisele, dar inca primesc vizite din cautarile dupa imagini.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Legat de contradictiile de aici, din punct de vedere SEO ar fi doar includerea unui kw in url-ul tuturor atasamentelor. Personal nu vad cu ochi buni chestia asta.
    Mi se pare aberant sa faca google chestia asta. Sa dea valoare pe baza unui folder intern, neafisat in site nicaieri. Majoritatea site-urilor mari folosesc un CDN, iar WP chiar ofera varianta asta gratuit, caz in care url-ul imaginilor n-are nicio legatura cu nimic. Dar daca cineva are argumente cu privire la asta, eventual bazate pe un test, pe o logica oarecare, le ascult.

Legat de securitate si de chestiunea din htaccess prezentata de vertedi, am iarasi rezerve. Eu vad altfel securitatea (adica ai un plugin vulnerabil, preferi sa il ascunzi sau sa il corectezi?). Iar despre htaccess, eu as zice ca regulile alea nu sunt bune pentru toti. In primul rand ca multi folosesc nginx, nu apache, apoi fiecare regula expusa acolo ar trebui sa fie inteleasa, abia apoi implementata.

Gandeste-te ca un cetatean incepator de pe forum pune cum scrie acolo, cache la css un an. In timp ce dezvolta site-ul, ca testeaza si el daca merge bine inainte sa fie gata. Cat dureaza sa se prinda unde e problema si de ce nu vede modificarile? Sau altfel - ala chiar face cache la css versionat? De aia am zis, sunt subiecte de dezbatut, nu trebuie luate de bune din prima. Aviz amatorilor.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cresterea vitezei unui site in wordpress
    De Stefania Trandafir în forumul WordPress
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 24th November 2013, 18:09
  2. Optimizarea onpage
    De Tom în forumul Google
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 11th October 2012, 20:36
  3. google VS optimizarea off-site
    De Paul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th May 2012, 21:15
  4. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th December 2011, 13:07
  5. Optimizarea mai potrivita
    De RandomHero în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd May 2011, 10:37

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •