Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Numar mare de IBL rapid

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Sigur, nu stie cand cumperi 1, 2, 5 linkuri. Dar cand "link profile-ul" tau arata deja un pattern de linkuri (spre exemplu nu primesti nici un link editorial, dar primesti 100 de linkuri sitewide sau LE) e deja bai. Eu zic ca daca faci "smecherii" trebuie sa le si contracarezi cu niste linkuri editoriale de calitate.

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Si daca ai PR 5 ?

Depinde suna cam dubios da nui bine daca faci multe linkuri

Sa ne anunti in 2 luni daca mai ai rankinguri

Si la urm pr ce PR ai prevad ca o sa ai 2 max 3

Profitabil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th June 2008
    Posturi
    34
    Putere Rep
    31

Implicit

putin offtopic dar .... de retinut ideea de promovare (aceea de a oferi un script gratuit ). pt scriptul tau ai putea obtine "linkuri editoriale" din site-uri de prezentare scripturi (gen hotscripts, etc)

axel16 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    13th October 2007
    Posturi
    34
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu (cred ca) am fost penalizat de Google pentru ca am strans un numar cam mare de IBL-uri intr-un timp cam scurt.
    Treaba sta cam asa: aveam un domeniu cumparat, cam prin martie 2008, scrisesem cateva articole(sub 10) si de asemenea reusisem sa strang cateva backlinkuri(toate catre home page), incat la un update de PR am prins si eu PR 1.Si uite asa, blogul nu era activ si continua sa aiba PR 1.
    Dupa 6-7 luni, prin Noiembrie, am decis sa deschid cu adevarat acel blog.Asa ca am sters vechile articole, care erau in engleza, si am inceput sa scriu articole in limba romana, media fiind de 1 articol pe zi.In acelasi timp, m-am apucat sa adaug in directoare web.In aproximativ o luna si jumatate, l-am inscris in aproximativ 150 de directoare web.
    Intr-o zi, cand verificam starea blogului, am vazut ca am fost retrogradat la PR 0, in conditiile in care nu fusese facut vreun update de PR.
    Asa ca am continuat sa scriu, in acelasi timp am lasat-o mai moale cu backlinkurile,facand doar cateva link exchangeuri, incercand sa castig ceva autoritate pentru un anumit keyword.La ultimul update de PR, mi-a fost acordat PR2.
    Desi competitia pentru keywordul respectiv este destul de mare,ma intreb daca nu cumva mai suport repercusiunile acelei penalizari de la google.Stiu ca siteu care se afla pe nr.1 la keywordul pe care ma intereseaza are aproximativ 13.000 de backlinkuri, iar siteul meu are undeva pe la 5000, deci trebuie sa mai treaca ceva timp pana sa ma pot compara cu el.Deocamdata, alternez pe pozitia 4-5 la cautarea respectiva.
    Cele 5000 de backlinkuri, nu repr 5000 de siteuri.Multe din ele sunt obtinute in urma LE si dupa cum stiti, de la un blog nu primesti doar 1 backlink ci chiar cateva sute( de la fiecare articol, de la pag fiecarui tag, a fiecarei categorii etc).
    Voi ce parere aveti?Am fost penalizat?Daca da, inca mai sunt penalizat?Precizez ca din momentul in care am vazut ca aveam PR 0 si pana astazi, am scris constant pe blog(1-2 articole zilnic,continut de calitate, original)
    Filme noi-Recenzii filme noi

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    308
    Putere Rep
    33

Implicit

Daca strangi multe IBL-uri intr-un timp scurt si esti penalizat solutia nu e sa stai calm si sa iti ispasesti pedeapsa. Trebuie sa ii dai de inteles motorului de cautare ca nu a fost ceva fortat si sa continui inscrierea/promovarea in acelasi ritm, sa ii furnizezi IBL-uri noi.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

In teorie e destul de usor sa aplici tehnica asta: scapi de penalizare aducand linkuri constant si intr-un ritm cat de cat natural.

Cine a avut insa de a face cu o penalizare pe vreun site stie cat de greu e de pus in practica teoria asta pentru ca e aproape imposibil cu un site penalizat sa aduci linkuri naturale.

Florin.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th May 2008
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    158
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu aveam un site care era pe pagina 1 jos la un cuvant important. Facusem link exchange doar cu vreo 3 site-uri si nu il bagasem in niciun director. M-am gandit eu ca m-ar ajuta sa il inscriu in directoare web asa ca am platit un baiat sa imi inscrie site-ul in directoare. El s-a grabit sa termine treaba mai repede si l-a bagat in vreo 200 de directoare in 2 zile . Dupa o saptamana site-ul a ajuns pe pagina 20 si ceva la acea cautare. A trecut un an de atunci si nu si-a mai revenit !

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Pai daca apelezi la baieti grabiti.
    In alta ordine de idei poti face "cadou" acest serviciu si altora.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de attempt Vezi Post
    Pai daca apelezi la baieti grabiti.
    In alta ordine de idei poti face "cadou" acest serviciu si altora.
    poate ca a fost slab sau s-a intarit concurenta si asta doar sa fi fost picatura care a umplut paharul (un mic flag acolo). Nu cred ca 200 de directoare romanesti iti pot face atat de mult rau in doar o saptamana. Altii nu aproba site-uri niciodata, altii le aproba din pasti in craciun, iar unde sunt aprobate poate nu apuca sa fie indexate paginile respective intr-un interval asa rapid.

Ca sa nu mai zic ca ar fi prea usor sa iti distrugi concurenta
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

duku602 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th October 2010
    Locaţie
    S-E Europei
    Vârstă
    38
    Posturi
    94
    Putere Rep
    0

Implicit

Pe asta o testez zilele astea, am cumparat 1000 de link`uri si le activeaza pe toate o data..
    sper sa nu ma baneze Mr. G ca PR oricum este 0.

edit--
    Citat Postat în original de OkiAGr Vezi Post
    Am tot vazut ca se spune sa nu faci prea repede IBL ca se declanseaza filtrul la Google si apare o penalizare sau ceva.

Am cumparat acum 2 luni un domeniu .com, am pus repede pe el un script si i-am dat drumul. L-am inscris intr-un alt site de unde are 80% din trafic. Are cel putin 200 de unici/zi. Intr-o luna (max) avea peste 13000 de IBL aratate de webmastertools. A prins PR5 din start la ultimul update. Nu s-a declansat niciun filtru, ba mai mult, apare pe prima pagina la cautari destul de importante.
    poti sa imi dai un pm cu siteul ala in care l-ai inscris?
    Ultima modificare făcută de duku602; 20th October 2010 la 18:21.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa iti faci un site de curs valutar rapid
    De Butcher în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2010, 22:33
  2. Articol e indexat rapid, apoi cade jos in cautari
    De Alex Dumitru în forumul Google
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 25th February 2010, 13:47
  3. Ce are acest site de a crescut traficul rapid?
    De wikiteam în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 8th March 2009, 04:21
  4. AboutUs - Un dofollow rapid de calitate
    De Nosfer în forumul Utile
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 2nd March 2009, 21:12
  5. numar mare de fisiere
    De gigipok în forumul Server side
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th November 2008, 10:47

Permisiuni postare