Postat în original de
Spiry
Cuvantul pe care a dat el e "jocuri", care se stie ca e ft mare. Eu nu tinteam acel cuvant, insa eram cam pe 15-20.
Pe nisa jocuri la cele mai importante cautari sunt in top, de cele mai multe ori locul 1, asta cred ca l-a suparat pe acest individ.
Cand am spus de index care a picat 10 pozitii vroiam sa scot in evidenta modificarile indexului in paralel cu aceste link-uri, deoarece el a pus link-uri doar spre index.
OK, deci tu nu rakezi cu index cat cu pagini interne. El a dat in index sa-ti cada site-ul, care e logic.
Banuiesc ca realizezi ca nu e ultima oara. Esti pe o nisa plina de rechini, deci cineva trebuie sa se ocupe 24/24 de site. Faci disavow lunar, sau saptamanal. Cand dai mail, le explici ca "da" cineva dupa tine, blablabla.
Dar asteaptate sa fie saptamanal + flood+ etc.
Nisa este foarte buna, deci orice pozitie conteaza.
Daca nu esti atent si iti iei penalizare, astepti intre 2-6 luni sa iesi. Daca intre timp "da" iara dupa tine, astepti forever. Deci ochii in patru
Postat în original de
Spiry
Da stiu ca nisa e una mare, asta este.
Ai idee cam care e intervalul in care isi face efect disavow tool?
Si crezi ca merita sa dau si un mail? si daca da, unde?!
Thanks a lot!
2-6 luni, daca ti-o "da" penguin. Ideal e sa observi din timp sa dai disavow, sa nu prinzi penalizare.
Ultima modificare făcută de Tom; 19th October 2013 la 16:26.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.