Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Voi cum identificati cele mai slabe backlinkuri?

Afișare hibrid

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Voi cum identificati cele mai slabe backlinkuri?

Am scanat cu majesticseo.com profilul meu de backlinkuri la unul din siteuri pentru a vedea cele mai slabe linkuri si a incerca sa le scot.
    Problema ar fi ca am am 3-4 linkuri care as dori sa le scot dar nu stiu care sunt acestea. Imi puteti spune cum le pot identifica cu ajutorul majesticseo?
    Am pus si un link cu o poza in care am incercuit backlinkurile care doresc sa le scot dar care nu stiu cum sa le depistez. http://oi42.tinypic.com/rc8o6x.jpg

PS. Folosesc versiunea free de la majesticseo.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de florescualin Vezi Post
    Am scanat cu majesticseo.com profilul meu de backlinkuri la unul din siteuri pentru a vedea cele mai slabe linkuri si a incerca sa le scot.
    Problema ar fi ca am am 3-4 linkuri care as dori sa le scot dar nu stiu care sunt acestea. Imi puteti spune cum le pot identifica cu ajutorul majesticseo?
    Am pus si un link cu o poza in care am incercuit backlinkurile care doresc sa le scot dar care nu stiu cum sa le depistez. http://oi42.tinypic.com/rc8o6x.jpg

PS. Folosesc versiunea free de la majesticseo.
    Pai cum stii ca sunt 3 sau 4 ?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Asta voiam si eu sa intreb. Stii ca-s 3-4, dar nu stii care sunt acestea... Nu face sens
    Signatura lipsa

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu ma uit de obicei dupa graficul de la majesticseo, dupa acele puncte care sunt mai indepartate de acea linie, am incircuit acele puncte si in poza.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu cum poti depista cu majesticseo dar am gasit un tutorial bun pas cu pas pentru depistarea linkurilor de slaba calitate pe Link Assistant cu programul Seo SpyGlass, eu zic ca merita citit. Seo SpyGlass are si versiune gratuita doar ca nu te lasa sa salvezi rezultatele si merge pana la 1000 de linkuri.
    Get your site ready for new Penguin 2.0 algo update!

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    ... dar am gasit un tutorial bun pas cu pas pentru depistarea linkurilor de slaba calitate pe Link Assistant cu programul Seo SpyGlass, eu zic ca merita citit. Seo SpyGlass are si versiune gratuita doar ca nu te lasa sa salvezi rezultatele si merge pana la 1000 de linkuri....
    Da e adevarat cu Seo SpyGlass poti identifica link-urile nofolow sau de slaba calitate, de exemplu daca ai pus in semnatura link Seo SpyGlass afiseaza pagerank-ul fiecarui subiect in care ai link .

Eu am folosit si folosesc acel program, voi face in curand un tutorial cu instalarea acestuia pe linux ( derivatele debian )
    Din pacate aceast program are o parte negativa, dupa o utilizare google face figuri si spune ca a identificat o activitate suspecta, te pune sa bagi capcha cand cauti ceva.
    Pe netul de la romtelecom cu ip dinamic scapi repede de problema, doar restartezi modemul dar in retelele cu ip fix poate fi o problema asta .

Nu stiu ce parere au ISP provideri in legatura cu folosirea unor astfel de programe, probabil ar trebui intrebati .

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post

Nu stiu ce parere au ISP provideri in legatura cu folosirea unor astfel de programe, probabil ar trebui intrebati .
    Eu am Vodafone fix pe firma si le-am cerut in scris confirmare ca am voie sa folosesc SEO Spyglass. Fiind si persoana juridica n-am vrut sa am probleme cu legea. Le-as cere si pe mobil ca mai folosesc pe laptop in deplasari, dar nu vreau sa intind coarda.

O sa le cer probabil in primavara, cand sunt mai liberi, ca acum sunt ocupati cu Ghita, apoi o sa fie cu campaniile de sarbatori, nu cred c-au timp de cererile mele si mai rau se enerveaza.
    Retired

Zoly este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    1st June 2013
    Locaţie
    Potcoava
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

Implicit

Foarte simplu, link-urile slabe sunt pe site-urile care nu au continut de calitate, pe site-uri care nu apar cel putin in primele trei pagini in google, site-uri cu autoritate mica, fara pr sau vechime. Iti recomand sa verifici inainte sa cumperi un link !

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

Implicit

perfect de acord cu Zoly... daca un site are doar continut de calitate, chiar daca are pr mai mic sau autoritate mai mica tot e mai bun decat unul cu duplicate la greu si pr mare ..

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Investitie in backlinkuri
    De iveduard în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 31st March 2013, 12:36
  2. Cumpar backlinkuri
    De flavius în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd August 2012, 12:47
  3. Sursă backlinkuri
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4