19th September 2013, 19:23
2 out of 2 members found this post helpful.
Voi cum identificati cele mai slabe backlinkuri?
Am scanat cu majesticseo.com profilul meu de backlinkuri la unul din siteuri pentru a vedea cele mai slabe linkuri si a incerca sa le scot.
Problema ar fi ca am am 3-4 linkuri care as dori sa le scot dar nu stiu care sunt acestea. Imi puteti spune cum le pot identifica cu ajutorul majesticseo?
Am pus si un link cu o poza in care am incercuit backlinkurile care doresc sa le scot dar care nu stiu cum sa le depistez. http://oi42.tinypic.com/rc8o6x.jpg
PS. Folosesc versiunea free de la majesticseo.
20th September 2013, 11:02
2 out of 2 members found this post helpful.
Nu stiu cum poti depista cu majesticseo dar am gasit un tutorial bun pas cu pas pentru depistarea linkurilor de slaba calitate pe Link Assistant cu programul Seo SpyGlass, eu zic ca merita citit. Seo SpyGlass are si versiune gratuita doar ca nu te lasa sa salvezi rezultatele si merge pana la 1000 de linkuri.
Get your site ready for new Penguin 2.0 algo update!
5th October 2013, 00:12
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
IulianC
Nu stiu ce parere au ISP provideri in legatura cu folosirea unor astfel de programe, probabil ar trebui intrebati .
Eu am Vodafone fix pe firma si le-am cerut in scris confirmare ca am voie sa folosesc SEO Spyglass. Fiind si persoana juridica n-am vrut sa am probleme cu legea. Le-as cere si pe mobil ca mai folosesc pe laptop in deplasari, dar nu vreau sa intind coarda.
O sa le cer probabil in primavara, cand sunt mai liberi, ca acum sunt ocupati cu Ghita, apoi o sa fie cu campaniile de sarbatori, nu cred c-au timp de cererile mele si mai rau se enerveaza.
Retired