Buna Ziua
As vrea sa aflu cum sa fac ca google sa nu imi indexeze o parte din continutul unei pagini. Mai exact un "<div>". Se poate pune noindex in tagul div?
Buna Ziua
As vrea sa aflu cum sa fac ca google sa nu imi indexeze o parte din continutul unei pagini. Mai exact un "<div>". Se poate pune noindex in tagul div?
NU nu se poate. E totul sau nimic.
@Daniel: some php stuff. Trebuie sa afli ce useragent are vizitatorul, iar daca este cel al Googlebot-ului, atunci nu afisezi acel div.
Uite si un exemplu concret: http://techie-buzz.com/how-to/hiding...oogle-bot.html
Eu vreau ca google sa nu imi indexeze un <div>, care arata descrierea la jocurile recomandate. E pagina cu jocul, descrierea, comentari, si sub comentari apare jocuri recomandate, fiecare joc recomandat are descriere, textul acela nu vreau sa fie indexat, sa evit duplicarea de continut pe site. Vreau ca google sa imi indexeze pe o pagiina doar descrierea jocului, nu si descrierea jocurilor recomandate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)