Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Nelamurire legata de tagurile meta

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    55
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    55

Implicit

1. Da, insa numarul de repetitii optim difera mult de la caz la caz.
    Iti trebuie un tool, (eu am folosit Website Auditor de exemplu), cu care sa compari densitatea ta cu a concurentilor.
    2. S-a raspuns in thread
    3. Tagul Description nu mai este folosit in algoritmul de ranking in prezent. Este insa foarte valoros din alt motiv, are efect important asupra CTR-ului, daca e bine scris/atractiv, rata de click creste substantial.
    4. Daca au legatura cu topicul, sunt utile si pot aduce alte clickuri/fraze longtail. De exemplu "instructiuni pentru gatit" si "ingrediente" sunt cuvinte related cu tema retete.

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

Cine mi-a spus ca nu e bine sa ai meta description la post pe pagina. Eu am facut ca in meta description la post sa ia 160 de caractere din modul de preparare. Sa inteleg ca nu este bine ca meta description la posturi sa fie identic si vizibil pe pagina ?

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

Google SERP Snippet Optimization Tool uite aici un tool misto care iti arata exact cum se vad titlul/ descrierea/ URL-ul in serp. Conteaza si numarul de caractere, dar conteaza si numarul de pixeli al caracterelor. Meta descrierea aia e bine sa o ai din motivele prezentate de emm. Daca e greu sa faci cate una pentru fiecare post, fa-ti un template in functie de anumite categorii si o folosesti pe aia.

Treaba cu CTR-ul eu zic ca e relativa si am impresia ca se da foarte aiurea click in serp. Conteaza cum o ai facuta, eu unul de obicei o citesc, dar conteaza si pozitia pe care esti. E si greu de testat. Eu fac in felul urmator, ma uit la toate cele 10 descrieri din pagina #1 si incerc sa fac una mai buna decat toate cele pe care le vad.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles. Eu voiam sa stiu daca este rau din punct de vedere SEO ca metadescrierea postului sa o ia din mod de preparare reteta.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca vrei ceva misto de tot foloseste WordPress › ZipList Recipe Plugin « WordPress Plugins sau alt plugin pentru semantic markup. Si o sa ai super meta descriere
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

pettru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2013
    Locaţie
    Slobozia
    Vârstă
    44
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de florescualin Vezi Post
    Am si eu o nelamurire legata de tagurile meta si aici ma refer la title si la meta description.
    1. Este bine ca titlul postului sa fie repetat de mai multe ori in pagina respectiva? Daca da de cate ori?
    2. La sfarsitul titlurilor din single post e bine sa se foloseasca numele siteului si anume: Nume post - numedomeniu.tld?
    3. Este corect ca in meta description sa fie folosit titlul postului?
    4. Toate cuvintele din meta description e bine sa existe pe pagina respectiva (single.php) sau nu?
    Eu am asa la single post spre exemplu:
    Afla mod de preparare, intructiuni pentru gatit numepost si ce ingrediente sunt necesare pentru a prepara aceasta reteta

Aceasta descriere apare si in single post, pe pagina inainte de reteta. Este corect?
    Desi motoarele de cautare isi schimba continuu algoritmurile, din experienta, pot spune urmatoarele:

1. Meta Tag-ul "title" este, poate, cel mai important lucru de pe site. El trebuie sa contina cel mult trei cuvinte cheie folosite in pagina respectiva (si nu pagina sa contina titlurile) si sa aiba lungimea de pana la 150 de caractere. Nu utiliza acelasi cuvant cheie de mai mult de 2 ori, altfel e considerat spam. Daca e posibil nu folosi cuvinte stop - cuvinte ca o, si, sau. ori, etc.

2. Meta tag-ul "Description" ofera motoarelor de cautare un rezumat al paginei. Trebuie sa contina cat mai multe cuvinte si expresii de cuvinte cheie, dar sa nu se repete acelasi cuvant cheie de mai mult de trei ori. Lungimea descrierii se invarte in jurul cifrei de 250.

3. Meta Tag-ul "Keywords" Desi multi spun ca este inutil sa se foloseasca, atata timp cat nu face rau eu folosesc aceasta obtiune, mai ales ca mai nou, Google foloseste notiunea de "New keywords".

Eu, chiar de azi am inceput un serial pe Seopedia numit "Constructia unui site optimizat SEO, de la A la Z!" unde vei gasi multe lucruri ajutatoare in optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare folosind SEO. Daca te grabesti da o cautare pe Google.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de pettru Vezi Post
    1. Meta Tag-ul "title" este, poate, cel mai important lucru de pe site. El trebuie sa contina cel mult trei cuvinte cheie folosite in pagina respectiva (si nu pagina sa contina titlurile) si sa aiba lungimea de pana la 150 de caractere.

2. Meta tag-ul "Description" ofera motoarelor de cautare un rezumat al paginei. Trebuie sa contina cat mai multe cuvinte si expresii de cuvinte cheie, dar sa nu se repete acelasi cuvant cheie de mai mult de trei ori. Lungimea descrierii se invarte in jurul cifrei de 250.
    Super sfaturi.

http://moz.com/learn/seo/title-tag

http://moz.com/learn/seo/meta-description

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de pettru Vezi Post
    1. Meta Tag-ul "title" este, poate, cel mai important lucru de pe site. El trebuie sa contina cel mult trei cuvinte cheie folosite in pagina respectiva (si nu pagina sa contina titlurile) si sa aiba lungimea de pana la 150 de caractere. Nu utiliza acelasi cuvant cheie de mai mult de 2 ori, altfel e considerat spam. Daca e posibil nu folosi cuvinte stop - cuvinte ca o, si, sau. ori, etc.

Amice nu ai nici o legatura cu SEO, mai bine te-ai retrage si te-ai abtine sa oferi sfaturi
    Nu stiu ce experienta pretinzi tu ca ai, dar site-urile de filme si manele nu reprezinta nimic
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    184
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu cred ca are o mare problema cu scrisul si exprimatul e din generatia celor "Vor sa ne interzica/ Stam ACTA"
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nelamurire domeniu legata de seo
    De MiculBucatar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 16th May 2011, 00:16
  2. Cum se extrag tagurile ?
    De evolution în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th July 2008, 14:31
  3. tagurile <h1>.. s.a.m.d
    De gigipok în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th March 2008, 18:24
  4. Nelamurire legata de reclame.
    De Zone în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th November 2007, 10:42
  5. Intrebare legata de Google PR
    De sup3rstar în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 12th August 2007, 21:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.