1 out of 1 members found this post helpful.
@florescualin nu prea inteleg exact la ce te referi. Titlul unui post poate sa contina mai multe cuvinte. Daca o sa ai un titlul de forma KW1 KW2 KW3 | NumeSite atunci trebuie sa folosesti cuvintele alea si in meta description o data sau de doua ori si bineinteles in articolul/postul respectiv.
Dar daca ai un titlu de genul Acesta este cel mai bun titlu de post scris | NumeSite, cred ca se incadreaza in 70 de caractere, atunci nu o sa pui in meta description titlul asta de 2-3 ori, ca nu te ajuta la nimic. Ajungem tot la cuvinte cheie, ca fiecare articol se va invarti in jurul a 2-3-4 cuvinte cheie principale.
Asta cu nume site la final este o tehnica de branding mai mult, eu sunt pentru, mai ales daca ai titluri ceva scurte si brandul/numele site-ului este vizibil in SERP's.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
1 out of 1 members found this post helpful.
Cu Xenu sau ScreamingFrog (varianta free iti parcurge pana la 500 de URL-uri). Nu ar trebui sa te ingrijoreze faptul ca ai si titluri mai lungi de 70 de caractere. Daca site-ul tau se numeste reteteculinare.ro pune titlurile de genul Nume Post | ReteteCulinare.ro. Asta nu o sa te ajute sa cresti pe retete culinare. Fiecare pagina se va pozitiona pe cuvintele din nume post.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
25th August 2012, 14:33
#10
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu am o extensie pentru Mozilla cu care imi analizez toate siteurile, se numeste SeoQuake, o poti descarca din add-ons, merge si in Chrome