Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Site "under constrution" prezent in serps

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit Site "under constrution" prezent in serps

Google a luat-o razna de tot cu algoritmii astia, in afara de pagini slabute care rankeaza bine, inaintea unor pagini cu continut de calitate, acum vad site-uri neterminate, pagini aproape goale, care rankeaza inaintea unor pagini cu vechime si cu continut.

De exemplu: Idei de afaceri - Firme, pe prima pagina pentru "plan de afaceri".

Care ar fi explicatia?

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit

Explicatia ar fi ca pe 9 aprilie era online si avea continut.
    Probabil google are nevoie de o perioada mai mare in care sa modifice pozitiile unui site.
    Legat de faptul ca apar site-uri slabe in fata: NO COMMENT!

LE: da, trebuie sa imi iau ochelari si tratament pt alzheimer pt ca m-am uitat la alt domeniu... Scuzele de rigoare!
    Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 10th April 2012 la 14:32.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu are nimic in header care sa atentioneze ca site-ul este offline, vreun revisit-after. Nu prea imi suna ok pentru ei treaba asta.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

E totusi un site din 2008... care pe timpuri a avut ceva content web.archive.org/web/20090422041354/http://www.afaceristii.ro/
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Asta nu e ceva nou. La un moment dat m-am zbatut destul de mult sa depasesc un site care returna o eroare de conectare la baza de date de luni bune de zile.
    Caut cu jingle.ro.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    E totusi un site din 2008... care pe timpuri a avut ceva content web.archive.org/web/20090422041354/http://www.afaceristii.ro/
    Si mai sunt exemple, un site (pe .tk sau .td) care face redirect spre o porcarie cu url dubios si fara continut, doar niste poze si titluri in engleza dar totusi sta bine la un anumit cuvant, inaintea unor site-uri cu continut relevant. Apoi chiar daca e din 2008 poti vedea ca are pr 1 si Alexa 0, adica nu prea tine explicatia ca ar avea ceva in spate... Totusi e inaintea unor site-uri mai "puternice", cu backlinkuri si continut.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    .
    Probabil google are nevoie de o perioada mai mare in care sa modifice pozitiile unui site.
    Pe ale mele le modifica aproape zilnic, fluctuatiile nu sunt mari dar sunt dese si oricum indexa relativ repede postuirle noi, in cateva ore le vedeam in serps (spun la trecut pentru ca acum vad ca le "vede" dupa 2-3 zile). Nu mai pricep nimic, cred a algoritmii astia noi au niste buguri sau nu stiu ce naiba au dar nu favorizeaza deloc calitatea si relevanta asa cum suna explicatia oficiala a celor de la Google.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    e). Nu mai pricep nimic, cred a algoritmii astia noi au niste buguri sau nu stiu ce naiba au dar nu favorizeaza deloc calitatea si relevanta asa cum suna explicatia oficiala a celor de la Google.
    Erau varza la unele cautari si inainte. Au crescut doar asteptarile tale. Daca ar fi avut si concurenta, probabil ca ar fi fost mai buni.
    Caut cu jingle.ro.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.817
    Putere Rep
    36

Implicit

Acum cateva luni la jocuri de gatit pe prima pagina aparea un domeniu expirat de la godaddy (credca avea vechime ca avea si pr3), dupa ce la cumparat cineva si ia pus si continut a disparut din cautari

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Nu ma mira ca e in fata site-ul respectiv.

@slobodan, spre pagina cu care vrei tu sa rankezi vad 11 root domain. Catre site-ul fara continut 131 de root. Textul ala micut + backlinkurile = valoare suficienta pentru a ranka in fata ta.

Si apropo, tocmai i-ai construit un backlink "rivalului".
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    40

Implicit

Iar eu cu parerile mele, ce ne redovedeste asta, continutul e foarte important (dar indirect), nu pentru ca Google apreciaza continutul, nu are cum sa aprecieze care continut e mai bun pentru vizitator (care continut e mai util, informativ, in fapt), ci pentru ca el presupune ca cel ce are linkuri mai bune sau mai multe are si continut mai bun.
    Asta inseamna ca cel ce e acolo are linkuri mai bune iar Google considera ca e un site mai bun.

Factorul uman lipseste, asta trebuie inclus in algoritm, blocheaza rezultat si +1 de care tot mai vorbim, artificial doar e foarte greu, asteptarile noastre sunt foarte mari. Odata inclus factorului uman cu o pondere mare, si daca va fi aproape imposibil de manipulat, calitatea rezultatelor va creste.

Daca Facebook va crea un motor de cautare "like based" va dati seama cum ar fi, off site seo, eliminat (doar ca likeurile lor par foarte usor de trisat).
    Ultima modificare făcută de 100R; 10th April 2012 la 16:44.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 12:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •