Exact cum spune Nikita.
In timp au adunat linkuri care se mentin. Pot fii cu mult mai multe, inclusiv spre alte pagini alte site-ului. Daca le-a facut la fiecare redirect spre domeniul principal, asta e.
Exact cum spune Nikita.
In timp au adunat linkuri care se mentin. Pot fii cu mult mai multe, inclusiv spre alte pagini alte site-ului. Daca le-a facut la fiecare redirect spre domeniul principal, asta e.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ar putea fi una din explicatii desi nu sunt prea convins, eu cum fac rost de backlinkuri cum sunt dat cu un loc sau cateva locuri in urma, mi-e cam greu sa cred ca Google poate fi manipulat in asa hal incat sa rankezi cu o pagina goala doar prin linkuri in timp ce cu altii pare sa fie extrem de exigent. Oricum apreciez raspunsul, poate fi una din cauze.
Nu am mai precizat ca pozitia de acum e doar de cateva zile, pana acum am fost peste el chiar daca mi se modifica locul cam in fiecare zi + - o pozitie doua, nici nu l-am vazut pe prima pagina pana cand am deschis topicul asta.
Google e dependent de backlinkuri, e mai tot ce conteaza, nu ar trebui sa te miri, altfel de ce siteuri la care muncesti luni de zile, chiar ani sunt depasite de siteuri cu continut foarte slab, daca continutul ar avea pe cale directa importanta de ce ar fi nevoie de advertoriale, linkuri, spam. Google apreciaza indirect continutul prin backlinkuri. Backlinkurile sunt principalul indicator al valorii unui site, azi cand vorbim despre asta.
Rezolvarea, ca asta cred ca te intereseaza.
Ca si greutate, expresia nu e grea.
1. 5 max 10 articole publicate pe directoarele de articole ar trebui sa ajunga.
2. Vezi daca poti urca meta description mai sus ca pana ajunge robotul la el uita.
3. Densitate mare (exagerata chiar) a expresiei atat in meta description cat si in text. Mai pune si expresia in engleza daca tot trebuie sa te referi la ea.
Spor
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Mersi 1nesco o sa-ti urmez sfaturile desi e una din paginile pentru care am tras tare cu promovarea, am si advertoriale si linkuri, am modificat-o da ce nu i-am facut. Am fost si primul in pagina si pe pagina 2, la fiecare modificare de algoritm mi se modifca pozitia. Culmea ca asta mi se intampla tocmai la paginile pentru care ma zbat, la altele am ajuns pe primul loc fara sa ma preocup de ele. Desigur conteaza si concurenta. Deci mersi de "pont", o sa tin cont de el.
Au trecut 2 luni dar pagina pe care ai creat-o pentru "plan de afaceri" a fost inlocuita de root-ul site-ului in cautari. Probabil ai facut linkbuilding catre root cu "plan de afaceri" -> keyword canibalization.
Trebuie sa compari pagina ta cu rootul concurentului.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Daca ar fi asa simplu, pagina de pe primul loc ar trebui sa fie undeva pe langa mine pentru ca are mai putine linkuri decat site-ul respectiv. Nu cred ca poate fi redus totul la numarul de backlinkuri.
Ideea e alta, ca un site care nu ofera nimic utilizatorilor e acolo de cateva luni deja si atunci cum mai ramane cu "content is king"?
Textele de pe pagina ta apar copiate pe alte site-uri.
In plus, pagina ta nu mi se pare stralucita ca si structura. Ai 3-4 reclame above the fold, deranjante, care dupa update-ul cu above the fold pot contribui la pozitiile pe care le ai.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Da, am incercat sa modific textul dupa ce am vazut ca a fost copiat si pe alte site-uri, l-am imbogatit dar degeaba. Ti-am dat un pozitiv pentru sugestia cu reclamele, la asta nu m-am gandit.
Totusi nu e vorba neaparat de site-ul meu, sa inteleg ca un site fara continut dar cu ceva backlinkuri e mai important decat multe site-uri cu continut relevant?
Oricum incep sa cred ca e o prostie sa te zbati sa oferi continut util, imi mergea mult mai bine cand site-ul era un director web cu o buna parte din continut oferit de utilizatori si cu multe linkuri externe pe pagini. Chiar ma bate gandul sa revin la vechea structura...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)