Sumele investite sunt destul de modeste, cateva directoare si advertoriale. Multumesc celor care au raspuns, deci in principiu as putea sa fac asa ceva linistit.
Sumele investite sunt destul de modeste, cateva directoare si advertoriale. Multumesc celor care au raspuns, deci in principiu as putea sa fac asa ceva linistit.
Eu am un singur link extern si acela este al siteului parinte.. iar pe viitor voi pune mai multe linkuri externe insa catre siteuri din aceeasi retea. Oricum, drept tester, folosesc siteul byron.ro care este online de prin 2000 nu mai stiu cat si a avut mereu 2-3 pagini.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Acum cateva saptamani am renuntat la un site de o pagina - telefoane1.info
Acum este transformat in blog WP
L-am tinut mai bine de un an ca si test.
Ca testul sa functioneze nu i-am pus initial nici un OBL dofollow.
Concluzia: Nu este o investitie buna, linkurile interne impreuna cu continutul paginilor ajuta la dezvoltarea site-ului
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Hehe, asa am putea sa o tinem la infinit.. intotdeauna vor fi si motive pro si contra, si siteuri cu rezultate si fara. In cazul siteului meu ar mai fi de mentionat si faptul ca prezinta un produs unic si exclusivist, deci nici concurenta nu as prea avea.
Depinde si ce site vrei sa faci, si ce continut o sa pui pe el, si nisa.. si tot asa ca in cazul oricarui site, mii de factori dupa cum zice Google.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu parerile pro si contra erau ceea ce vreau sa aflu, ma intereseaza daca un site de acest gen ar avea de suferit dintr-un anumit motiv.
Si eu am un site de prezentare a unui singur produs. 5 pagini mari si late. Asa a fost de cand l-am facut acum 2 ani. Foarte putina promovare, n-am umblat la el mai deloc, a luat PR1 la un moment dar am uitat de el si a ramas offline vreo 4luni (schimbare de IP la host) pentru ca nu am updatat in DNS. Acum si-a revenit si este la locul lui pe prima pozitie pe cuvintele care a fost gandit.
Si am mai vazut alte siteuri de prezentare "batrane" doar cu 2-3 pagini care stau numai in prima pagina.Concluzia o trageti voi.
Navigatii dedicate pentru toate gusturile
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)