Salut.
Ce valoare credeti ca are domeniul aeronave.ro si daca da ce poate fi dezvoltat pe el?
Astept opinii si pareri sa vad daca merita sa incep acest proiect![]()
Salut.
Ce valoare credeti ca are domeniul aeronave.ro si daca da ce poate fi dezvoltat pe el?
Astept opinii si pareri sa vad daca merita sa incep acest proiect![]()
in cazul in care nu vrei sa vinzi avioane, parasute, etc poti face un fel de istorie a avioanelor: de la primul pana la ultimul aparut, il descrii pe fiecare, pui poze cu ele, vorbesti de accidente, faci comparatii (care e cel mai bun, care nu e).
aeronave.ro - aproximativ 650 Eur - exclusiv pentru numele de domeniu
poti sa faci o platforma cu modelele de aeronave cele mai des intalnite si cu numarul de accidente pe an/aeronava/companie aeriana/tip de eroare etc...
poti sa te inspiri de pe Plane Crash Info.com
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
@sergiuliano cu ce ai calculat valoarea de 650 E?
am evaluat domeniul tinand cont de keyword / tld / nisa/ impact / tranzactii similare
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
ideea e ca as vrea daca e sa fie un site comercial . De turism sau vanzari bilete online , curse charter etc etc numai ca nu stiu deocamdata de unde sa o apuc
Se potriveste acest lucru profilului?
Fratilor lasati valoarea domeniului ( daca o are ) si spouneti-mi daca mai stiti alte companii precum eSKY ro de unde pot lua si implementa motorul lor de cautare pe siteul meu![]()
Eu as spune ca valoreaza 0, pentru mine. Avioane.com care e ceva mai cautat a fost liber din pending delete si nu avea nici un backorder. E o nisa ultra-nemonetizabila, un produs nevandabil, si dincolo de o comunitate open, nu vad )poate sunt eu lipsit de imaginatie cum ar putea fi dezvoltat.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)