Salut.
Ce valoare credeti ca are domeniul aeronave.ro si daca da ce poate fi dezvoltat pe el?
Astept opinii si pareri sa vad daca merita sa incep acest proiect
Salut.
Ce valoare credeti ca are domeniul aeronave.ro si daca da ce poate fi dezvoltat pe el?
Astept opinii si pareri sa vad daca merita sa incep acest proiect
in cazul in care nu vrei sa vinzi avioane, parasute, etc poti face un fel de istorie a avioanelor: de la primul pana la ultimul aparut, il descrii pe fiecare, pui poze cu ele, vorbesti de accidente, faci comparatii (care e cel mai bun, care nu e).
aeronave.ro - aproximativ 650 Eur - exclusiv pentru numele de domeniu
poti sa faci o platforma cu modelele de aeronave cele mai des intalnite si cu numarul de accidente pe an/aeronava/companie aeriana/tip de eroare etc...
poti sa te inspiri de pe Plane Crash Info.com
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
@sergiuliano cu ce ai calculat valoarea de 650 E?
am evaluat domeniul tinand cont de keyword / tld / nisa/ impact / tranzactii similare
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
ideea e ca as vrea daca e sa fie un site comercial . De turism sau vanzari bilete online , curse charter etc etc numai ca nu stiu deocamdata de unde sa o apuc
Se potriveste acest lucru profilului?
Fratilor lasati valoarea domeniului ( daca o are ) si spouneti-mi daca mai stiti alte companii precum eSKY ro de unde pot lua si implementa motorul lor de cautare pe siteul meu
Eu as spune ca valoreaza 0, pentru mine. Avioane.com care e ceva mai cautat a fost liber din pending delete si nu avea nici un backorder. E o nisa ultra-nemonetizabila, un produs nevandabil, si dincolo de o comunitate open, nu vad )poate sunt eu lipsit de imaginatie cum ar putea fi dezvoltat.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)