Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Site-uri din 1, 2 si 3 pagini - Pareri si opinii

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit Site-uri din 1, 2 si 3 pagini - Pareri si opinii

Salut,
    In ultima perioada am achizitionat ceva domenii pentru niste site-uri formate din 1, 2, 3 pagini maxim. Site-urile sunt foarte simple, html si css si cam atat. As dori sa aflu cat de indicata este o investitie in asemenea site-uri.

Am ceva de pierdut avand in vedere ca nu o sa am continut "fresh" zilnic. Astept cateva sugestii si opinii despre acest subiect.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

eu am reusit sa fac treaba buna cu EMD-uri folosind o singura pagina (pentru afliere). Pe termen lung nu recomand insa, nu o sa mai mearga multa vreme.
    :)

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Emil Chelariu Vezi Post
    eu am reusit sa fac treaba buna cu EMD-uri folosind o singura pagina (pentru afliere). Pe termen lung nu recomand insa, nu o sa mai mearga multa vreme.
    Acest termen lung, cam cat se intinde ?

Pentru ca nici la un site solid, stabil nu poti spune ca pe termen lung o sa mai fie aceasi chesti. vezi tu toate schimbarile de algoritm, rezultatele in functie de locatie si alte minunatii au cam inceput sa puna piedici serioase.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Hehe, ce coincidenta, tocmai am lansat acum cateva minute un astfel de site. Cu siguranta totul va merge ok, insa iti recomand minim 5 pagini dintre care cel putin doua cu continut peste media de cuvinte clasica (peste 500 de cuvinte) si sa fie variat (text, poze, poate chiar si flash).
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

deci 2 din 5, perfect. Totusi acest continut poate fi si pe o alta pagina sau musai index ?

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Eu am pus pe index si pe o alta pagina, mie mi-au mers intotdeauna in varianta asta (index si cel putin o alta pagina) si cand zic intotdeauna ma refer in ultimii 10 ani
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Sincer, asemeni lui haos, nici eu nu cred ca siteurile cu putine pagini vor fi dezavantajate in viitor. Sa ne gandim ca majoritatea siteurilor de prezentare au doar cateva pagini. Ce facem, le dam la toti la picioare ca nu au fresh content sau ca au doar pagina de index, pagina de contact si un about us? Nu prea cred
    Bine, acu, daca ai o pagina de index si aia e plina de 20 de linkuri affiliate, atunci s-ar putea sa ti-o iei pe coaja
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

Site-urile nu au link-uri de afiliere ( sau maxim 1 ), in rest nu se pune problema de asa ceva.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu ma refeream la site-urile pt. afliere cu 1 sau f. putine pagini. (pline de linkuri). Asta ziceam ..momentan imi merge treaba, dar nu o sa mai mearga multa vreme Asta stiu sigur.
    Evident ca micile site-uri de prezentare a unor firme cu 3-4 pagini nu vor avea nici un fel de problema.
    :)

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Acest termen lung, cam cat se intinde ?

Pentru ca nici la un site solid, stabil nu poti spune ca pe termen lung o sa mai fie aceasi chesti. vezi tu toate schimbarile de algoritm, rezultatele in functie de locatie si alte minunatii au cam inceput sa puna piedici serioase.
    Aceeasi parere o am si eu, nu poti spune despre niciun site, indiferent de natura lui, ca e de lunga durata.

Revenind la siteuri din cateva pagini si content fresh: depinde f mult de nisa pentru ca in unele domenii nu poti produce content fresh oricat de mult ai vrea tu, si acest lucru il stie si google si in consecinta nu te penalizeaza pentru asta.
    Investitia ar trebui sa fie minima, pentru ca unele proiecte pot sa nu fie cum te astepti (trafic, cpc etc), parerea mea.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. aeronave.ro opinii dezvoltare site
    De RoManiac în forumul Domenii
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 12th April 2011, 19:13
  2. Probleme Hosting - Pareri si opinii
    De danis în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd February 2011, 03:37
  3. Pagini focusate pe o tema sau pagini pentru fiecare subtema ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th January 2010, 23:21
  4. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  5. pareri si opinii va rog mult
    De pmo în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th June 2006, 12:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.