nu cred ca mai are nevoie de lamuriri (vedeti screenurile) , "injioi"Cod:nowarez![]()
nu cred ca mai are nevoie de lamuriri (vedeti screenurile) , "injioi"Cod:nowarez![]()
Ultima modificare făcută de Bruzli; 5th December 2008 la 15:37. Motiv: stergere link
destul de util![]()
peste 1000 de vizualizari si un singur raspuns.. hmm.. suspect.
Eu nu prea inteleg cu ce m-ar putea ajuta.
Niste explicatii suplimentare cred ca ar fi binevenite.
Poate fi folosit si ca un sitemap generator?
mai multe explicatii gasiti pe sursa originala (ca sa fac si reclama putin) .... desi cum a spus si Toto: ce mai e de explicat? se vede din screen (emulator si altele)(in curand o sa mai adaug utilitare de astea free ca daca bag de alea bune dar licentiate sar sigur mai marii pe mine)
Ultima modificare făcută de extremezone; 4th December 2008 la 15:22.
Ce sa spun, un alt topic de warez. Aplicatia e un crack a aplicatiei de pe seospider.com. Pentru asta cred ca se ia un ban serios pe Seopedia.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
mmariusel ce intelegi tu prin warez? daca ai uploadat un fisier gratuit pe rapidshare e warez nu? ....ce sa ii spui faci cum vrei dar e pacat ca tu sa il iei dupa care sa scoti link-ulcum ziceam....ce poti sa le zici la persoanele de genu? mai bine nu ii bagi in seama (dute tu si vezi pe niste forumuri adevarate de optimizare - de genul celor de pe care se tot copie topicurile cu copy+paste pe unele "mari forumuri de seo" - sa vezi acolo atitudine la acest fisier (din nou warez....LOL)
care vrea programul dati-mi mesaj privat
Ultima modificare făcută de extremezone; 5th December 2008 la 18:03.
Programul se vinde pe bani ( seopspider.com ), ce ai tu in arhiva este o versiune sparta a unui program pentru care cineva a muncit (xybercode inc).
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
User banat 3 luni de zile pentru instigari la a downloada warez.
Acel soft este cum spune si Mmariusel un software comercial.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)