ce face fiecare e treaba fiecaruia ...credeam ca forumul asta este sa afli informatii noi , unelte noi, etc ....ramane la latitudinea fiecarui ce versiune de soft, program foloseste
eu zic ca l-ati banat aiurea pe extreme
ce face fiecare e treaba fiecaruia ...credeam ca forumul asta este sa afli informatii noi , unelte noi, etc ....ramane la latitudinea fiecarui ce versiune de soft, program foloseste
eu zic ca l-ati banat aiurea pe extreme
adica tu vrei sa-mi zici ca nu ai folosit niciodata un program fara licenta , ca nu ai downloadat niciodata un film ?
eu ma refeream la situatia din postul asta ...omu nu a zis decat ..uite programul, uite ce facilitati are
Omul, a pus pe rapidshare o versiune cracked a aplicatiei comerciale SEO Spider. A adaugat nfourile lui inauntru cu reclama catre forumul lui, si pe deaspura a prezentat aplicatia ( fara sa spuna daca e facuta de el sau nu ). Toata lumea a crezut ca e o aplicatie facuta de el, insa era vorba de o versiune cracked a unei aplicatii comerciale.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)