salut gabi ma intitulez si va transmit felicitari pt acest forum![]()
salut gabi ma intitulez si va transmit felicitari pt acest forum![]()
Bine ai venit in comunitatea Seopedia...Sper sa gasesti aici ceea ce ai nevoie...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
ce sa spun....in realitate ma intitulez SIGISMUNT(nick) sunt bine sanatos imi place sa beau apa (eventual suc cand am banii necesari proveniti in mare parte din website-uri,etc) sunt "fanny" cel putin asa ma cred si consider + fan pe timp de noapte mIRCEA bADEA....vreti sa va mai spun? (scz celor din staff cu aceasta ocazie daca se va considera spam)
.... si nu parea a fi un analfabet, dar intentiile lui erau cu totul altele (decat a contribui la aceasta comunitate). deh, partea intunecata a fortei te impinge spre multe pentru un pumn de (dolari) trafic.
... si nu am apucat şi eu să-i întorc salutul din topicul unde mă prezentam (care a venit după vreo 2 luni). Eh, asta e, se cern valorile.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
vezi mai ales de ce are ban.. ca si el a facut cam ce faci tu acum... adica s-a apucat sa posteze pe toate subiectele de bun venit, desi erau vechi de 3 luni
keep dreaming...
asta este...bine ca avem moderatori si admin sa se ocupe de "raufacatori"...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)