salut gabi ma intitulez si va transmit felicitari pt acest forum :rockon:
Versiune printabilă
salut gabi ma intitulez si va transmit felicitari pt acest forum :rockon:
Bine ai venit in comunitatea Seopedia...Sper sa gasesti aici ceea ce ai nevoie...
Bine ai venit, Gabi! Mai spune-ne cate ceva despre tine, doar e o prezentare, nu ? :D
ce sa spun....in realitate ma intitulez SIGISMUNT(nick) sunt bine sanatos imi place sa beau apa (eventual suc cand am banii necesari proveniti in mare parte din website-uri,etc) sunt "fanny" cel putin asa ma cred si consider + fan pe timp de noapte mIRCEA bADEA....vreti sa va mai spun? (scz celor din staff cu aceasta ocazie daca se va considera spam)
ai rezistat cam putin pe seopedia :))
.... si nu parea a fi un analfabet, dar intentiile lui erau cu totul altele (decat a contribui la aceasta comunitate). deh, partea intunecata a fortei te impinge spre multe pentru un pumn de (dolari) trafic.
... si nu am apucat şi eu să-i întorc salutul din topicul unde mă prezentam (care a venit după vreo 2 luni :P). Eh, asta e, se cern valorile.
salut si bine ai venit :)
edit : acu am vazut ca are ban .
vezi mai ales de ce are ban.. ca si el a facut cam ce faci tu acum... adica s-a apucat sa posteze pe toate subiectele de bun venit, desi erau vechi de 3 luni
asta este...bine ca avem moderatori si admin sa se ocupe de "raufacatori"...