eu nu vad nici un rost in a folosi un program de inscriere in motoarele de cautare. un mare 0 absolut si waste of time![]()
eu nu vad nici un rost in a folosi un program de inscriere in motoarele de cautare. un mare 0 absolut si waste of time![]()
am testat websubmiter si nu am fost multumit.
folosesc de ceva timp IBP de la Axandra si cred ca una din cele mai bune scule la ora actuala. nu vreau sa-mi dea banii inapoi, la mine a dat roade si sunt sigur ca va mai da. pt ultimul proiect la o pizzerie aveam un scor de 67 inainte de optimizare. in prezent am scor 99 din 100 si site-ul este pe pagina 2 in google.
deasemenea cine doreste pot sa-i fac un raport al site-ului cu scor cu tot si i-l trimit, e foarte complex si iti da multe idei, te pune pe ganduri si pana la urma te scoate la lumina.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sunt de acceasi parte cu IPB website promoter
Parerea mea este ca nu se merita sa dai bani pe nici un tool SEO....avand in vedere faptul ca regulile se cam schimba.....iar performanta de a ajunge pe pagina 2 din google nu cred ca e un criteriu de a cumpara un tool SEO...![]()
eu sunt de parere ca este mai eficient sa inscrii manual in directoare si motoare de cautare un site decat sa dai bani pe softuri,mai bine folosesti banii in alt scop
De acord, dar poti sa folosesti softuri care te ajuta, care au o baza de date consistenta, care merita sa fie cumparate. Decat sa deschizi pe rand 100 de taburi, sa completez manual pe 100 de pagini cate 10 campuri...mai bine folosesc un soft la care ii pot da next->submit, next->submit, next->submit.
Ce zici? Nu usureaza munca? Pentru asta sunt facut softurile astea. Informatia costa bani oriunde in lume. Softul iti da pe tava o gramada de directoare (la care vremea inca nu le-a apus).
O zi buna.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)